"Žeremi Tulalan protiv Sofijana Fegulija iz Valensije"
"Žeremi Tulalan protiv Sofijana Fegulija iz Valensije"

Vatrogasac Tulalan gasi požar na Kalderonu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 13:06

Iskusni Francuz potencijalna zamena za povređenog Tijaga

Žeremi Tulalan protiv Sofijana Fegulija iz ValensijeNije više igrač za kojim se okreću veliki evropski klubovi, ali nije ni preskup, a završava posao. Stoga se uprava Atletika ozbiljno razmišlja da uprava Žeremiju Tulalanu poveri zadatak da odmeni Tijaga Mendeša tokom njegovog četvoromesečnog odsustva zbog povrede u susretu sa Espanjolom.

Potpredsednik Jorgandžija Miguel Anhel Hil, sportski direktor Adrea Berta i trener Dijego Simeone, piše madridska Marka,  već su obavili preliminarne pregovore o tome ko bi mogao da pomogne. Uprava ne želi da dozvoli da rezultati trpe, Simeone odgovora zahtevom za iskusnim vezistom.

Izabrane vesti

Saul Njiguez (21) i Tomas Parte (22) mogli bi da sagore, 22-godišnji Matijas Kraneviter, koga je Atletiko platio 8.000.000 evra i koji u januaru stiže iz Rivera, igra odlično u Argentini, ali nema nikakvog iskustva u evropskom fudbalu.

Otud Tulalan mada je još jedan detalj vrlo važan u celoj priči. Francuz ove sezone nije igrao Ligu šampiona što znači da bi mogao da pomogne Jorgandžijama na proleće i u Evropi. Madridski mediji navode da bi, u slučaju da on odbije dolazak na Visente Kalderon, Atletiko mogao da se okrene Tulalanovom saigraču iz Monaka Žoau Mutinju. Ipak skuplju varijantu i nešto drugačijeg igrača.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žeremi TulalanŠpanijaPrimeraEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara