"Zvonko Varga"
"Zvonko Varga"

Varga: Posle primljenog gola... Borba!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 19:11

“Vidi se taj psihološki pritisak pod kojim su igrači“, sumira utiske pomoćni trener Partizana posle pobede nad Donjim Sremom

Zvonko VargaTri boda u džepu, ali završnica utakmice sa Donjim Sremom za brigu. Zvonko Varga ipak ne može da bude nezadovoljan posle prve prolećne pobede Partizana u Superligi.
"Publika to nekad i ne vidi. Nikola Ninković je bio bolestan, a dao je sve od sebe, odigrao veoma dobro. Već na poluvremenu je bilo da li će da izađe ili ne, ali ostao je. Saša Ilić nije hteo da izađe. Dao je sve od sebe. Nemanja Kojić je sam tražio izmenu, ali pošto je bilo neizvesno morali smo da ga zadržimo sve do sudijske nadoknade", hvali Varga požrtvovanost igrača.

O samoj igri kaže: "Prvo poluvreme smo zaista dobro odigrali. Dominirali, ništa mu nismo dozvolili. Sve je bilo na nivou Partizana. U drugom se osetio taj neverovatan psihološki pritisak. Pričali smo na poluvremenu da ne stanemo, da idemo dalje. Dali gol, ali posle primljenog – borba! Ali dobro, najvažnija je pobeda".

Izabrane vesti

Trener Sremaca Zlatomir Zagorčić  igračima je zamerio samo zbog toga što su u meč ušli sa previše respekta prema protivniku.
"Malo straha je bilo u prvom poluvremenu. U drugom se videlo da možemo da se nadigravamo, verovatno bi rezultat bio drugačiji da smo od prvog minuta tako igrali".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zvonko VargaZlatomir ZagorčićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara