""
""

Vardar bacio Kopenhagen u očaj: Hrabri Hobro odoleo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.17. | 20:29

Ko je predvideo takav rasplet, slatko se radovao uhvaćenoj kvoti 4,50

Kopenhagenu ne ide kod kuće. Ni iz drugog pokušaja četa Stalea Solbakena nije pobedila na svom stadionu u novoj sezoni, pošto je posle remija sa Olborgom iz prestonice sa velikim bodom u džepu kući otišao Hobro - 0:0.

Izabrane vesti

Autsajder se isprsio i zasluženo odoleo šampionu, iskoristivši sve njegove probleme prouzrokovane kiksom na prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona u Skoplju. Vardar je bacio Lavove na kolena i doveo im u pitanje realizaciju ambicija, a u takvoj konstelaciji jasno je da fudbaleri Kopenhagena nisu bili dovoljno koncetrisani.

Gosti su igrali na gornjoj granici mogućnosti i imali su rešenja za jalove atake favorita. Ko je predvideo takav rasplet, slatko se radovao uhvaćenoj kvoti 4,50.

Srpski internacionalci Uroš Matić i Andrija Pavlović učestvovali su u meču. Vezista je zamenjen u 46. minutu, dok je napadač na teren ušao u 77. minutu zamenivši Sotirioua.

U prvom meču dana Odenze je na jedvite jade uzeo meru Horsensu, čiji je otpor slomio četiri minuta pre kraja duela. Do tog momenta je čuvar mreže gostiju bio na visini zadatka, ali, ruku na srce, ništa nije mogao da uradi posle udarca Tomasena sa oko 20 metara.

Danska 1 - 3. kolo

Petak
Sonderjisk - Helsinger 1:2 (1:1)
/Cinkernagel 9 - Akvist 44, 76/

Subota
Odenze - Horsens 1:0 (0:0)
/Tomasen 86/

Kopenhagen - Hobro 0:0

Nedelja
14.00 Midtilend - Randers
16.00 Nordsjalend - Alborg
18.00 Brondbi - Lingbi

Ponedeljak
19.00 Silkeborg - Orhus

SVE KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DANSKO PRVENSTVO MOŽETE VIDETI OVDE

(FOTO Action Images)


tagovi

DanskaEvropaHorsensKopenhagenOdenze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara