"Faksimil saopštenja"
"Faksimil saopštenja"

Vapaj Partizanovih radnika: Ugroženi smo, ponižavaju nas, uprava nam samo obećava, a platu nismo primili od jula

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.12.14. | 15:09

„Ne postoji nikakva povezanost štrajka sa predstojećim izborima za predsednika“, poručuju iz Sportskog centra „Zemunelo“

Faksimil saopštenjaProšla su četiri dana, a štrajk u Sportskom centru „Zemunelo“ i dalje traje. Čak nema ni naznaka da bi uskoro mogao da bude prekinut, iako su čelnici Partizana pokušali da uplatom minimalca ublaže nezadovoljstvo radnika na trening kompleksu crno-belih. Iz tog razloga, Sindikalna organizacija pod nazivom „FK Partizan“, izdala je kratko saopštenje za javnost u kome podseća na težak položaj i dodaje da njihovo posezanje za radikalnim merama nema dodirnih tačaka sa budućom Izbornom skupštinom kluba, zakazanom na istom mestu za 16. decembar.
Ovim putem se obraćamo srpskoj javnosti u vezi pojedinih izjava čelnika Partizana, vezanih za štrajk zaposlednih u SC Zemunelo. Radnici zaposleni u SC Zemunelo, koji su u štrajku od 5. decembra, pored svih napora nisu uspeli sa upravom da nađu zajednički jezik (sve se svodilo na obećanja), te izlaze sa jedinim i tačnim informacijama. Štrajk je organizovan isključivo zbog neisplaćenih zarada (egzistcencijalno smo ugroženi) od jula 2014. i ponižavajućeg odnosa poslodavaca prema zaposlenima na SC Partizan – Teleoptik. I ne postoji nikakva povezanost štrajka sa predstojećim izborima za predsednika. Sve izjave suprotne našem saopštenju su netačne“, stoji u saopštenju ispod koga stoje potpisi 47 od 53 zaposlena radnika na Sportskom centru „Zemunelo“.

Izabrane vesti


tagovi

FK PartizanSindikatSrbijaSuperligaZemunelo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara