"Van Hojdonk"
"Van Hojdonk"

Van Hojdonk: Čak se i najveći klovnovi smeju Van Galu

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.02.15. | 12:31

„Smeje mu se i Sem Alardajs“, rekao je

Van HojdonkBivši napadač Seltika, Notingema i Fajenorda Pjer van Hojdonk i dalje nije uveren u to da Luj van Gal radi dobar posao u Mančester junajtedu. Nekadašnji reprezentativac Holandije kaže da su igre nekada velike ekipe više nego grozne i da se zbog toga svi smeju njegovom sunarodniku na klupi.

Prema rečima ovog penzionisanog napadača, Van Gal je neprepoznatljiv, ne podseća na onog čoveka koji je vodio Barselonu i Bajern.
Luj je delovao kao dobra zamena za Mojesa, ali je za sada razočarao. Ako zanemarimo neke rezultate, način na koji igraju je odvratan. Ne mogu da ga prepoznam. Sve je počelo na leto. Nisi mogao da pratiš njihovu transfer politiku. Izgleda kao da je Junajted kupovao samo sjajna imena. Rezultat toga je skup sjajnih pojedinaca bez jedinstva“, ne sviđa se van Hojdonku mnogo toga oko Đavola.

Izabrane vesti

Neki engleski treneri se naslađuju Mančesterovim poteškoćama.
Čak i najveći klovnovi se smeju Van Galu. Tokom vremena koje sam proveo u Notingem Forestu radio sam sa nekima od njih – Dejvom Basetom i Ronom Etkinsonom. Oni su u Engleskoj vrlo cenjeni, ali ja znam da su samo loši glumci, ljudi koji ne umeju da poprave svoj tim. Smeju mu se oni, a i Sem Alardajs“, istakao je.

Junajted je trenutno peti u Premijer ligi, sa prilikom da se popne i na treće mesto ako pobedi Barnli.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sem AlardajsRon EtkinsonPremijer ligaPjer van HojdonkLuj van GalEvropaEngleskaDejv Baset

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara