"Bolt sa šalom Mančestera"
"Bolt sa šalom Mančestera"

Van Galu ne prete šefovi, nego najbrži čovek sveta: Drž’ se ako ne pobediš Sanderlend (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.08.14. | 18:21

„Izgubio je prvi meč, daću mu malo vremena i videću da li će bolje da prođe u nedelju“, kaže Jusein Bold

Bolt sa šalom MančesteraPet pobeda u isto toliko mečeva pripremnog perioda i taman kad su se navijači ponadali da su se ratosiljali duhova prošlosti, Mančetser junajted je zabrljao na startu sezone. Poraz od Svonsija (1:2) na takmičarskom debiju Luja van Gala toliko je rastužio pristalice Crvenih đavola širom planete da su i slavne ličnosti zabrinute za budućnost engelskog giganta.

Kao, na primer, najbrži čovek planete Jusein Bolt, koji danas slavi 28. rođendan i umesto da uživa na plaži ističe da mu ne prija činjenica što je njegov omiljen klub loše počeo sezonu u Premijer ligi.
Nisam još razgovarao sa Lujom van Galom. Izgubio je prvi meč, daću mu malo vremena i videću da li će bolje da prođe u nedelju. Ako ne pobedi Sanderlend, moraću da ga pozovem“, najavio je Bolt u šaljivom tonu.

Izabrane vesti

Sprinter sa Jamajke odavno važio za ljubvitelja fudbala i osvedočenog navijača Mančester junajteda, bio je specijalan gost na nekoliko utakmica i čak je javno objavio želju da se okuša na fudbalskom terenu, upravo u dresu kluba sa Old Traforda.
Definitivno želim da pokušam, da makar odem na probu u Junajted. Nadam se da bi mogli da me testiraju, da vidimo mogu li da budem od ikakve koristi“, dodao je Bolt.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLuj van GalPremijer ligaUsein Bolt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara