"Van Gal"
"Van Gal"

Van Gal: Zabrinut sam za svoj posao...

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.15. | 23:10

"Mogao bih svašta da kažem, ali svaka reč je suvišna", kaže Holanđanin

Van GalMančester Junajted je doživeo težak poraz na Old Trafordu protiv Noriča (1:2), a odmah po završetku tog meča sve oči su bile, i dalje jesu, uprte u trenera Luj Van Gala. On ističe da su Crveni đavoli morali da pobede u ovom duelu.
"Mogao bih da kažem mnogo toga, ali svaka reč bi bila previše. Videli ste šta manjak samopouzdanja čini igračima. Sada je najvažnije da budemo jedni uz druge, ali današnja partija nije bila dobra. Morali smo da pobedimo Norič, znamo to", rekao je Van Gal.

Van Gal je govorio i o svojoj sudbini na klupi Đavola.
"Izgubili smo tri meča u nizu a to je nešto što se Mančesteru ne događa često. To ne želimo da prihvatimo i zbog toga moramo da budemo ujedinjeni. Moramo da budemo profesionalci i da se izvučemo iz ove teške situacije. Ne znam da li će mi čelni ljudi dati vremena da sve ispravim, to više ne zavisi od mene. Naravno da sam zabrinut za posao. Tim mora da veruje u trenera, a kada ovako gubite mečeve - poverenje automatski opada", zaključio je Van Gal.

Izabrane vesti

Fudbaler Mančestera, Huan Mata, dodao je da tim mora da pobeđuje na Old Trafordu.
"Frustrirajuće je što nismo pobedili, posebno što smo igrali kod kuće. Moramo da pobeđujemo na Old Trafordu ako želimo da budemo uspešni, ali to nismo uradili. Mnogo nam je žao navijača. Mislim da su izuzetni i moramo da igramo mnogo bolje, baš zbog njih", kaže Mata.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLuis Van GalEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara