""
""

Van Gal surovo iskren: Više nas se ni Šruzberi ne plaši

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.02.16. | 11:05

"Da bismo imali poštovanje rivala, moraćemo da dobijamo mečeve u kontinuitetu", rekao je trener Junajteda

Kakva ironija: fudbaleri Mančester junajteda moraće protiv trećeligaša Šruzberija da pokažu od kakvog su materijala sastavljeni. Đavoli su posle dva vezana poraza od Sanderlenda i Mitjilenda pribijeni uza zid, pa u okviru FA Kupa moraju da povrate poljuljano samopouzdanje. Ako je to uopšte moguće posle svih turobnih ovosezonskih iskustava.

Jeste da Šruzberi nema kvalitet da se suprotstavi Junajtedu, ali menadžer slavnog kluba Luis van Gal govorio je o surovoj istini Đavola. Igrači Šruzberija sigurno neće izaći uplašani na teren.
„Da li se neko plaši Junajteda? Teško je tako razmišljati ako pogledate naše dve poslednje utakmice. Šruzberi je na papiru lak rival, nadam se da će tako i biti na meču, ali oni verovatno ne zaziru od nas. Morali bismo da dobijemo nekoliko mečeva u nizu da se to desi“, poručio je holandski stručnjak.

Izabrane vesti

On je rekao da zna kako će Šruzberi da igra.
„Moramo da se bavimo i njihovom igrom. Oni će se boriti i igrati direktno posle kontranapada. Moraćemo da imamo dobar posed lopte.To nam je nedostajalo protiv danske ekipe“, dodao je Van Gal.

(Foto Star Sport)


tagovi

Srbijameđunarodni fudbalLuis Van GalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara