"Enco Perez (desno)"
"Enco Perez (desno)"

Valensija propada, kapiten kuka: Dotakli smo dno!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.11.16. | 18:35

"Kao deca poklanjamo golove protivnicima, golove koje ne sme da primi ozbiljna ekipa u Primeri", kaže Enco Perez

Enco Perez (desno)

Valensija je u agoniji. Posle startnog bljeska i dobrih partija, Ćezare Prandeli nije uspeo da usadi pobednički mentalitet Slepim miševima koji nisu mogli na Mestalji da dobiju prosečnu Granadu minulog vikenda. 

Izabrane vesti

Dovoljan razlog da se sa tribina čuju psovke i zavrte čuvene bele maramice, a meta je bio kontroverzni vlasnik Peter Lim. „Odlazi odmah“, vikali su nezadovoljni navijači, a ove pokliče razume kapiten Enco Perez.
„Ne igramo kako to činimo na treningu i zato nam je teško. Dotakli smo dno u svakom pogledu. Osvojeni bod je jako slaba uteha jer morate da pobeđujete ako želite da napredujete na tabeli“, istakao je Perez.

Argentinac smatra da su njegovi saigrači previše mekani.
„Ništa nismo ispunili od dogovorenog. Kao deca poklanjamo golove protivnicima, golove koje ne sme da primi ozbiljna ekipa u Primeri. Treba nam mirna glava, kako bismo ispravili greške. Ako neko treba da izvuče klub iz ove situacije onda su to igrači“, zaključio je Perez.

Posle 12 odigranih kola Valensija je na 15. poziciji sa 11 bodova što je dva više od tima koji se nalazi na poziciji koja vodi u Segundu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Enco PerezEvropaPrimeraŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara