""
""

Valensija potvrdila, Malaga žestoko odgovorila Eibaru za četvrtfinale Kupa Kralja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.01.13. | 23:30

Slepi Miševi bolji od Osasune i u revanš meču osmine finala, Malaga posle iznenađujućih 0:1 spakovala četiri komada u mrežu trećeligaša

 

Izabrane vesti

Bez iznenađenja u dva revanš meča osmine finala Kupa Kralja. Očekivano, među osam najboljih su se plasirali učesnici Lige šampiona Malaga i Valensija.

Valensije je pobedila Osasunu i u drugom meču i time potvrdila svoj plasman u četvrtfinale. Slepi Miševi su slavili sa 2:1, golovima Tina Koste i Soldada. Gosti iz Pamplone su uspeli da ožive nadu u četvrftinalu kada su golom Ljorentea u 37. minutu došli do izjednačenja, ali i tada su im falila još dva gola posle 0:2 iz prvog meča. Sve dileme su već bile rešene, kada je Soldado u 93. minutu meča uspeo da obezbedi Valensiji trijumf i u drugom meču.

Malaga je deklasirala trećeligaša Eibar sa 4:1, ali tek onda kada su ih autsajderi “naljutili”. Golom Aroja u 12. minutu, Eibar je vodio sa 1:0 i imao prolaz pošto u prvom meču nije bilo pobednika (1:1). Ali, onda je usledio furiozan finiš Andalužana. U poslednjih 20 minuta su do vrha napunili mrežu gostiju. Dijego Buonanote je pogodio dva puta, a po jednom Fransisko Portiljo i Seba Fernandez i Malaga je mirno privela meč kraju.


tagovi

Dijego BuonanoteEvropaFrancisko PortiljoMalagaPrimeraRoberto SoldadoŠpanijaTino KoštaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara