"Mestalja"
"Mestalja"

Valensija je upravo postala 10 odsto jača! Oreljana krenuo iz Viga

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.17. | 15:28

Sa druge strane, Selta se pojačala u Brondbiju

MestaljaŠuška se o tome već danima. Samo što Selta i Valensija nisu uspevale da se dogovore oko visine obeštećenja. Selti su, doduše, ruke bile delimično vezane. Ne može se tvrditi pazar kad je šef struke već  izbacio igrača iz tima. Eduardo Berizo je možda i ishitreno reagovao kada je javno rekao da Fabijan Oreljana neće igrati za tim iz Viga dok je on šef struke. Valensija je dobila argument više za pregovaračkim stolom. I po svemu sudeći uspela da privoli Čileanca u svoje redove.

Da će tako biti postalo je jasno kada je Selta objavila da je iz Brondbija - ide im nešto sa im Dancima u Vigu? - za 1.100.000 evra dovela 22-godišnjeg ofanzivnog veznog Endrjua Hjulsagera. Prvo radio Kadena KOPE, a odmah potom i lokalni Superdeporte, specijalizovan za zbivanja na Mestalji, požurili su da provere da li je taj transfer u korelaciji sa Oreljaninom sudbinom. Dobili su potvrdan odgovor.

Izabrane vesti

Podsetimo, Berizo je zbog “nepoštovanja“ Oreljanu već prognao iz tima što i nije posebno iznenađenje kad je 31-godišnji Čileanac u pitanju s obzirom da je na sličan način - zbog svađe sa trenerom - 2013. napustio i Granadu.

Selta je tražila 3.500.000 evra, Valensija se ponudom od 2.000.000 potrudila da što više spusti cenu, na kraju su se našli na okruglo 3.000.000. Dobar posao za Valensiju.

Sad je samo pitanje da li dolazak Oreljane znači i odlazak Nanija? U Halu bi se baš obradovali.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BrondbiFabijan OreljanaSeltaSrbijaSuperligaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara