"Valbuena"
"Valbuena"

Valbuenina tužna priča: Riberi i Nasri su se sprdali na račun moje visine!

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.06.14. | 19:47

"Niko drugi u svlačionici nije bio na meti koliko sam to bio ja. Nisam bio spreman za tako nešto. Bio sam previše dobar, međutim, sada sam postao čvršći“, otkrio je Francuz visok samo 160 cm

ValbuenaMetju Valbuena je otkrovenje u reprezentaciji Francuske. Svi su mislili da su Trikolori drastično oslabljeni zbog neigranja Samija Nasrija i Franka Riberija, međutim, Valbuena je učinio da se njihov izostanak sa SP u Brazilu uopšte ne oseća.    

’Mali bicikl’, kako mu je nadimak, posebno je srećan što uživa na lovorikama zaslužene slave, najviše zbog toga što je još prošle godine otkrio tužnu priču, a koja je tek sada dobila na težini. Naime, Nasri i Riberi su se svojevremno, dok su delili svlačionici Marseja, sprdali na račun visine Valbuene (1,60 cm), što je ovoga prilično pogađalo.
„Kada smo se viđali prilikom okupljanja reprezentacije, draže mi je bilo da potiskujem sva ta dešavanja, jer je to bilo iza nas. Bez obzira što je sve bilo odavno gotovo, i dalje sam imao loša sećanja. Stvarno je bolelo što sam sistematski bio izdvojen od ostalih zbog loših šala. Niko drugi u svlačionici nije bio na meti koliko sam to bio ja. Nisam bio spreman za tako nešto. Bio sam previše dobar, međutim, sada sam postao čvršći“, otkrio je Valbuena.   

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalMetju ValbuenaJužna AmerikaBrazil2014EBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara