""
""

KRAJ: Dila Gori - Partizan 0:2 (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | uto. 21.07.15. | 16:06

Crno-beli igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Izabrane vesti

DILA GORI - PARTIZAN 0:2
/Brašanac 37, Oumaru 64/

Stadion: Tengiz Burjanadze
Gledalaca: 5.000
Sudija: Rostkovski (Poljska)
Žuti kartoni: Modebadze, Novalovski, Marcvaladze (Dila Gori), Brašanac, Balažic (Partizan)

DILA GORI (4-4-2): Ševčenko - Kurcilava, Kavkadze, Bagaev, Navalovski - Gvalia, Papava (od 46. Kvirkvija), Džaria, Iluridze (od 46. Mašukov) - Marcvaladze (od 82. Eristavi), Modebadze.

PARTIZAN (4-3-3): Ž. Živković - Vulićević, Balažic, Ćirković, Ne. Petrović - Jevtović, Brašanac (od 80. Ilić), Babović - A. Živković, Božinov (od 68. Ninković), Oumaru (od 87. Šaponjić).

-----------------------------------------------------------------------

16.20 - KRAJ UTAKMICE! Fudbaleri Partizana su apsolutno zasluženo obezbedili prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih očekuje orkšaj sa pobednikom dvomeča između Steaue i Trenčina. Crno-beli su u Goriju bili bolji rival, slavili su golovima Brašanca i Oumarua, a mogli su i još koji put da zatresu mrežu Ševčenka. Ipak, i domaćin je imao svoje prilike, pa je krajnji ishod sasvim realan.

16.17 - Sa druge strane pokušava i Ninković, ali "živu" loptu hvata Ševčenko. Ulazimo u nadoknadu vremena, sudija Rostkovski je meč produžio za tri minuta.

16.16 - Fantastičan udarac Modebadzea iz slovodnog udarca, ali atraktivna odbrana Živka Živkovića!

16.13 - Posle dosta vremena ponovo udarac ka golu Dile. Pokušao je Jevtović, ali snažan udarc nije bio i dovoljno precizan.

16.06 - Partizan u potpunosti kontroliše igru u ovim trenucima. Ulazi se u poslednjih deset minuta meča.

16.00 - Ponovo sjajno kombinuju Živković i Oumaru. Tamnoputi golgeter ponovo pokušava, ali lopta prolazi pored gola.

15.58 - I jedni i drugi su svesni da je sve rešeno. Partizan je obezbedio prolaz u treće kolo kvalifikacija i završnica meča će očigledno proteći u rutinskom otaljavanju posla izabranika Zorana Milinkovića. U toku je 72. minut utakmice.

15.51 - GOOOOOOOL! 0:2 - Oumaru! Sjajan dupli pas Živkovića i Oumarua, nakon čega Kamerunac šalje loptu u bliži ugao Ševčenkovog gola. Sve je rešeno u Goriju, domaća publika se ne čuje, već samo grupica Grobara koja tokom kompletnog toka meča bodri svoj tim!

15.45 - Moglo je sve da bude rešeno! Oumaru je vukao loptu, Božinov je zbunio odbranu domaćina, a Abubakar sam izašao pred Ševčenka, ali je gađao direktno u njega pa je lopta završila u korneru.

15.44 - Dve solidne prilike za domaće. Prvo je Modebadze izblokiran u kaznenom prostoru, a onda i odličan pokušaj Gvalije iz daljine, ali brani Živković.

15.41 - Ozbiljan pokušaj Marcvaladzea iz daljine, ali srećom po Živkovića lopta odlazi pored gola.

15.38 - Andrija Živković je iznenada, iskosa sa leve strane izbio pred gol domaćina, ali je očajno šutirao...

15.34 - Domaćin očigledno kreće na sve ili ništa, što bi samo moglo da otvori šansu crno-belima za opasne kontranapade.

15.33 - Počelo je drugo poluvreme. Dvostruka izmena u Dili. Mašukov je ušao umesto Iluridzea, a Kvirkvija umesto Papave.

Crno-beli su uspeli da krunišu nešto bolju partiju u prvom poluvremenu i nakon odlične kombinacije Petrovića i Brašanca dođe do zasluženog vođstva i praktično se nađe jednom nogom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Dila je tek sredinom prvog dela uspela da se oslobodi pritiska i u nekoliko navrata ozbiljno pripreti Živkoviću, a najbolju šansu u samoj završnici meča propustio je Modebadze.

15.16 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

15.14 - Velika prilika za Dilu! Posle kornera je sam u petercu gostiju ostao Modebadze, ali je srećom po goste lopta prohujala pored stative.

15.11 - Inače, tokom prvog poluvremena dogodio se manji incident na tribinama, kada je između gruzijske i ukrajinske zastave okačena i zastava Hrvatske.

15.10 - Crno-beli su pogotkom uspeli u potpunosti da iseku opasne nalete Dile, koji su iz minuta u minut postajali sve učestaliji.

15.07 - GOOOOOL! Brašanac! Nakon odličnog prodora Nemanje Petrovića, koji je proturio loptu kroz noge Kurcilavi i potpom uposlio svog saigrača, uporni vezista je snažno tukao pod prečku domaćih.

15.02 - Babović je pokušao iz prekida, ali je to bio prilično neupotrebljiv centaršut, pa je Ševčenko prilično lako ukrotio loptu.

14.56 - Najbolja prilika za Dilu! Odličan udarac Gvalije sa ivice kaznenog prostora, ali lopta odlazi tik pored leve stative gola domaćih.

14.54 - Opasna prilika za domaće. Posle centaršuta Matcvaladzea jedan igrač Partizana je udario loptu glavom, a ona se od zemlje odbila malo preko prečke.

14.48 - Dobar pokušaj Andrije Živkovića, nakon dodavanja Babovića, ali lopta prolazi pored gola.

14.46 - Pokušava Iluridze iz daljine, ali na mestu je Živković.

14.44 - Čini se da se domaćin oslobodio početnog pritiska crno-belih i sada češće napada.

14.41 - Dila je od starta utakmice potisnuta na svoju polovinu, ali evo i kontranapada domaćih, međutim opasnost otklanja Vulićević.

14.39 - Dobar pokušaj i Andrije Živkovića, ali lopta odlazi preko gola. Prethodno je Babović odlično kontrolisao loptu.

14.36 - Pokušava i Božinov, ali brani Ševčenko. Crno-beli konkretniji na startu utakmice. Bila je to dobra prilika za goste.

14.34 - Nakon faula nad Jevtovićem, Babović uspeva da izbori korner. Ipak, posle njega Ćirković gađa pored gola.

14.30 - Utakmica je počela.

14.22 - Inače, Dila praktivno nema navijače. Zapravo, to je grupa od oko 30-ak tinejdžera, koji su se u gradu susreli sa Grobarima. Naravno, pevali su i jedni i drugi navijačke pesme i sve je proteklo u mirnom tonu. Takav prjateljski ambijent je i sad na tribinama.

14.20 - Imate još deset minuta da uplatite PATRIOTSKI TIKET!

14.16 - Potpuno mirna atmosfera na tribinama stadiona koji prima 5.000 gledalaca. Za sada ih ima oko 1.500.

-----------------------------------------------------------------------

Fudbalere Partizana očekuje izuzetno važan ispit u Goriju. Izabranici Zorana Milinkovića od 14.30 po srednjeevrospkom vremenu na stadionu Tengiz Burjanadze igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su u prvoj utakmici bili daleko dominantniji rival, ali su uspeli da ostvare samo minimalan trijumf, pa u ovom meču moraju da budu maksimalno koncetrisani kako bi obezbedili očekivani prolaz u narednu rundu.

Strateg crno-belih izveo je očekivanih 11 igrača na teren. Sastav crno-belih deluje prilično ofanzivno, pa je jasno da će srpski šampion što pre pokušati da reši pitanje prolaska.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

uživoSrbijaFK PartizanDila Gori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara