""
""

Utučene Lale: Spustili su nas na zemlju!

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.08.15. | 00:03

„Nismo umeli da odgovorimo na njihovu agresivnu, maltene prljavu igru“, kaže kapiten Mirko Ivanić, dok je Danilo Sekulić razočaran, a Jovica Vasilić upozorava na jeftine golove

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Plzenja)

Izabrane vesti

Loše. Baš loše. Da je ostalo 0:2 možda bi fudbaleri Vojvodine imali čemu da se nadaju. Ovako,  čeka ih vraško težak zadatak u revanšu protiv Plzenja, koji je demonstrirao zašto ima ekipu projektovanu da igra Ligu šampiona.

Poraz u prvom meču četvrtog kvalifikacionog kola za Ligu Evrope teško je pao crveno-belima iz Novog Sada, što se najbolje videlo po izrazima lica igrača dok su napuštali svlačionicu Dusan arene.
Loše smo ušli u meč, nismo umeli da odgovorimo na njihovu agresivnu, maltene prljavu igru. Bili smo previše mekani, videlo se to i po rezultatu i u igri. Nije nam se dalo. Spustili su nas na zemlju. Baš težak poraz“, objasnio je Mirko Ivanić, kapiten Novosađana, koji priznaje Česima da su bili više željni pobede. „Te ničije lope znaju da udu presudne. Sve skupa su izgledali brže i moćnije od nas“.

Svi do jednog iz svlačionice Lala izlazili su utučeni, ali se čini da je Danilo Sekulić izgledao neverovatno razočarano. Čak i nervozno, iako se trudio da pred novinarima bude smiren.
Ne znam šta da kažem. Možda je bolje da sačekamo da se glave ohlade. Objektivno, potpuno su zasluženo pobedili. Većini nas je, doduše, ovo prva ovako velika utakmica, Plzenj je krenuo  jače, a kod nas se uvukao strah. Česi su bolje stajali na terenu, mi smo bili daleko jedni od drugih. Fudbal je to, nikad se ne zna, ali zasluženo su nas pobedili. Baš mi je krivo. Mnogo sam razočaran“, poručio je zadnji vezni Vojvodine.

Desni bek Jovica Vasilić smatra da se razlozi neuspeha kriju u lošem pristupu.
Bojažljivo smo ušli u meč. Korektno smo igrali do prvog gola, a golove koje smo primali bili su jeftini. U ovakvom takmičenju to se skupo plaaća. Nismo bili na našem nivou. Maltene svaku ničiji loptu oni su pokupili. Razočarani smo. Očekivalo smo više“, zaključio je Vasilić.

 (FOTO: Star sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaMirko IvanićLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeJovica VasilićDanilo Sekulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara