"Uške Vučićević"
"Uške Vučićević"

Uške Vučićević: Bio bih i ja trener Partizana da sam ćutao o nameštaljci u Rimu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.07.14. | 10:45

Nekadašnji as crno-belih u intervjuu za MOZZART Sport kaže da mu posle svega nije žao što se ogradio od "mutnih radnji"

Uške Vučićević

Nebojša Uške Vučićević, koji je sredinom osamdesetih bio ljubimac navijača Partizana, gostovao je u rubrici magazina MOZZART Sport "Tiket uz kaficu", a između ostalog, dotakao se i činjenice da, za razliku od mnogih drugih bivših asova crno-belih, nije dobio priliku da sedne na klupu svog voljenog kluba.
"Sve objašnjava ona famozna utakmica sa Romom 1988. godine. U Beogradu smo izborili fenomenalnu pobedu od 4:2, da bismo u revanšu doživeli poraz od 2:0. Taj drugi gol smo primili u 85. minutu. Kasnije sam, kao i cela javnost, saznao da je ta utakmica u stvari bila nameštena i da su neki igrači, njih četvorica-petorica, zajedno sa rukovodstvom prodali meč! Sve njih bi trebalo da bude sramota što su izneverili armiju naših navijača koji tačno znaju ko je tada uzeo neke mizerne pare", oštar je Uške.

Izabrane vesti

Na koji način si reagovao kada si čuo šta je bilo?
"Sazvao sam odmah konferenciju za medije na kojoj sam obelodanio da nemam nikakve veze s tom pričom u Rimu. Od tada vlada zavera ćutanja, niko ništa ne sme da pomene i ispostavilo se da sam sebi učinio medveđu uslugu. A da sam ćutao i ja, verovatno bih kao i mnogi drugi dobio priliku da sednem na klupu Partizana. Uprkos svemu nije mi žao, jer moj klinac igra fudbal i sigurno neće da čuje kako neko spominje moje ime u negativnom kontekstu", kaže Vučićević, kojem su vrata kluba iz Humske odavno zatvorena.

Kompletan intervju s trenerom Sinđelića možete pročitati u štampanom izdanju MOZZART Sporta, koje je u prodaji od petka 18. jula u svim MOZZART kladionicama po ceni od 50 dinara, ili u nedelju, na portalu mozzartsport.com.

(Foto: MOZZART Sport)


tagovi

UškeSuperligaSrbijaRomaFK PartizanNebojša Vučićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara