""
""

Đurovski dobio podršku Terzića da ostane i zagrmeo: Najbolji smo u Srbiji, ne može se protiv 12 igrača

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.05.17. | 21:48

Trener Zvezde se nije pojavio na zvaničnoj konferenciji za medije posle meča već na vanrednoj konferenciji na Marakani

Teško je Boško Đurovski podneo poraz u finalu, ali je dobio bar malu satisfakciju. On će, vrlo verovatno, predvoditi Crvenu zvezdu u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Takav predlog poslaće generalni direktor kluba Zvezdan Terzić članovima Upravnog odbora
O tome će odlučiti Upravni odbor, ali moj je predlog da ostane, jer je mnogo učinio na samopouzdanju, taktici, oseća klub, sazreo je, danas je on pravi čovek  na pravom mestu. Pokazao je da on može da nas vodi do duple krune naredne sezone”, rekao je Terzić.

Iskusni stručnjak je, kao retko kada, dizao glas tokom izlaganja. On je rekao da njegov tim nije mogao da igra protiv 12 igrača.
“Hteo bih da čestitam našim igračima na izvanrednoj igri. Nažalost, kao što kaže Terzić, ne može se protiv 12 igrača. Došao sam u ovaj klub 1979. godine, učili su me Branko Stanković, Bora Kostić i Ostojić da igram i pobeđujem, ali nismo naučeni da igramo protiv 12 igrača. Kada se za par nedelja spremimo i uđemo maksimalno kako Zvezda treba da uđe u svaku utakmicu i kada vas sudija ukrade, to automatski rivalu diže samopouzdanje. Ne svirajući par faulova, ne znam dokle ćemo dogurati ovako. Moje je da ćutim i radim, ali nekada mora da se kaže sve. Večeras smo pokazali i dokazali da smo najbolji tim u zemlji“, rekao je Đurovski koji je u nekoliko navratapovisio ton na konferenciji za medije na Zvezdinom stadionu.

Činjenica je, ipak, da je Zvezda pala posle dominacije u prvih 20 minuta.
“Ne može ekipa da igra protiv Partizana da melje kao prvih pola sata. Pokazali smo da možemo i da smo bolji, ako vidite posed lopte, faulove, videćete ko je bolji. Partizan je igrao svoju igru, svesno smo ulazili u rizik i napadali”.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaBoško Đurovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara