""
""

Đurić za MOZZART Sport: Vojvodina mora u grupnu fazu Lige Evrope!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.07.15. | 08:13

”Da li smo i koliko izgubili odlaskom Babića i Gaćinovića pokazaće vreme“, ističe iskusni štoper Novosađana

 

(Očekivani sastav Vojvodine za večerašnju utakmicu)

Izabrane vesti

Sa znatno izmenjenim timom, ali i uvek visokim ambicijama na međunarodnoj sceni Vojvodina ulazi u predstojeći dvomeč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarskog MTK (četvrtak, 20.30).

Više nema zlatnih omladinaca Mijata Gaćinovića, Srđana Babića i Vanje Milinkovića Savića, na "Karađorđe" su stigla nova lica poput Mrdakovića, Zoćevića, Paločevića i Stanisavljevića, a koliko je Stara dama jača ili slabija u odnosu na prošlu sezonu pokušali smo da saznamo od iskusnog štopera Igora Đurića.
„To koliko smo jači ili slabiji videćemo u narednih šest meseci. Ne mogu trenutno da procenim gde smo u odnosu na prošlu sezonu. Sigurno je da su Gaćinović i Babić bili značajni deo Vojvodine i da su nam donosili ogroman igrački kvalitet, ali to da li smo i koliko izgubili njihovim odlaskom iz kluba, pokazaće vreme“, ističe Đurić u razgovoru za MOZZART Sport.  

(KVOTE ZA UTAKMICU MTK - VOJVODINA)

Prekaljeni defanzivac očekuje dobru sezonu Vojvodine u koju bi uvod trebalo da bude pozitivan rezultat protiv MTK.
„Prva takmičarska utakmica je uvek teška, ali smo dobro radili i spremali se prethodnih nedelja. Kada je reč o premijeri na evropskoj sceni, ne volim da prognoziram. Mogu samo da obećam da ćemo se boriti, a videćemo šta će nam doneti predstojeće gostovanje u Budimpešti“.

Đurić ne sumnja u kvalitet Novosađana u odnosu na mađarski tim, a glasno razmišlja i o plasmanu Vojvodine u grupnu fazu Lige Evrope.
„Mislim da smo kvalitetniji od Mađara, ali je potrebno da to dokažemo na terenu. Znamo šta nam je zadatak i svesni smo da, ako hoćemo da napravimo zapažen rezultat i plasiramo se u grupnu fazu Lige Evrope, moramo da pobedimo sva četiri rivala u kvalifikacijama. Neće nam biti lako, ali ovaj zadatak je obaveza svakog igrača Vojvodine i moramo da učinimo sve da ispunimo taj cilj“, poručuje Igor Đurić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaLiga EvropeIgor Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara