""
""

Đurić o Mateusu: Atak na Partizan; Karadžić: Davno je to bilo...

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.03.14. | 08:31

Predsednik Partizana priznao da je pre dve godine želeo da vrati legendarnog Nemca u Humsku, u FSS-u i Zajednici Superlige ne žele da se bave optužbama o nameštanju

 

Partizan je opet u žiži. Doduše, ne zbog, kako bi crno-beli želeli, ubedljive pobede nad Radničkim iz Kragujevca (5:0), već su na udarne strane medija dospeli usled tvrdnji njihovog bivšeg trenera Lotara Mateusa da je meč sa Radom iz 2003. godine – namešten.

Izabrane vesti

U Humskoj, međutim, smatraju da citati iz autobiografije legandarnog Nemca nisu slučajno sad pušteni u etar, a posle trenera Marka Nikolića skoro sličnom tvrdnjom oglasio se i prvi čovek kluba.
Ništa nije slučajno. Sve mi ovo liči na još jedan atak na Partizan. Nešto se krije iza toga“, poručuje Dragan Đurić u izjavio za Sportski žurnal.

Predsednik crno-belih i potvrđuje ono što je javnost znala u vreme kad je Aleksandar Stanojević napustio klub:
 „Pre dve godine sam hteo Mateusa da vratim u Partizan. Veoma ga cenim, ostavio je dubok trag u Partizanu, ali ne mogu da verujem da je to napisao u autobiografiji. Krajnje nekorektno, ne liči mi to na njega. Zatečen sam, naravno da Lotarova priča nema veze sa istinom. Otkud se i pojavila. Oduvek smo imali korektnu saradnju. Poslednji put sam se s njim čuo pre mesec dana. Nikad mi na tu temu nije ni reč prozborio.“

Sa Topčiderskog brda su rekli šta su imali, a povodom Mateusovih optužbi neće reagovati mnogo viša instanca od Partizana – Fudbalski savez Srbije. Bar tako uverava njegov čelnik Tomislav Karadžić.
Ne vidim da je to slučaj. To je davno prošlo vreme. Uostalom, mi nismo prava adresa, zna se ko vodi ligu i klubove. U tu priču ne želim da ulazim, zbilja nemam komentar“, poručio je Karadžić, a prenosi Sport.
Iako je Karadžić tako direktno prebacio lopticu u dvorište Zajednice Superlige, ni na toj adresi nema valjanog sagovornika na škakljivu temu.
To je glupost, velika glupost. Neću takvim glupostima uopšte da se bavim“, prokomentarisao je Branislav Delić, generalni sekretar Zajednice.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaFK PartizanLotar MateusDragan Djuric

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara