""
""

Uragan CR7 protutnjao Kavkazom! Portugalci jednom nogom na EP (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 20:00

Fantastična partija zvanično najboljeg igrača sveta kojom je i Srbiji napravljena velika usluga

Vruć doček, povisi „Mesi, Mesi“ i evrogol jermenskog Brazilca Picelija za vođstvo domaćina, kao da su naljutili Kristijana Ronalda. Vidno motivisani as Reala odigrao simultanku i het-trikom doneo Portugalcima pobedu od 3:2 nad Jermenijom u kvalifikacijama za EP, čime je svoj tim doveo na korak od plasmana u Francusku.

Izabrane vesti

Jermeni su pokušavali da isprovociraju Ronalda, ključalo je na tribinama kada je Piceli postigao golčinu kakva se retko viđa, a onda je usledio uragan CR7!

Portugalac je prvo postigao gol iz penala, potom je munjevitom reakcijom iskoristio grešku odbrane Jermenije, da bi tačku na sudbinu čete sa Kavkaza stavio spektakularnim pogotkom sa 20 metara.

Uspeli su Jermeni da smanje prednost Portugalaca pošto je Mkojan pokupio otpadak posle slabe intervencije portugalskog golmana, ali to je bilo sve od domaćeg tima. Nije im pomogla ni činjenica da su poslednjih pola sata igre imali igrača više pošto je isključen Tijago

Ovim porazom, Jermeni su se praktično oprostili i od trećeg mesta i nada za baraž s obzirom da ostaju na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim bodom. Portugalci su zadržali prvo mesto u grupi, jednom nogom su na EP u Francuskoj, a pobedom nad Jermenijom su učinili uslugu i Srbiji pošto su izbacili jednog od dva konkurenta Orlova u trci za treće mesto što je najverovatniji scenario koji čeka našu reprezentaciju.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalPortugalKvalifikacije za EURO 2016Kristijano RonaldoJermenijaEvropaEP 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara