""
""

Uprava Valensije dobila naređenje: Dovodite mi Kataija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.08.17. | 11:46

Superdeporte piše da je bivši fudbaler Crvene zvezde velika želja trenera Slepih Miševa Marselinja

Valensija bi mogla da postane jedan od simpatičnijih klubova ljudima sa našeg podneblja, kao svojevremeno kada su na Mestalji igrali Predrag Mijatović ili Nikola Žigić!

Ugovor sa Slepim Miševima ovog leta potpisao je mladi reprezentativac Nemanje Maksimović, a uskoro bi njegovim putem mogao da krene Aleksandar Katai!

Izabrane vesti

 Nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde prošao je u dresu Alavesa period prilagođavanja na špansku Primeru. Odigrao je 20 utakmica, postigao tri gola i imao isto toliko asistencija... Možda se više očekivalo od njega, ali trener Valensije Marselinjo Garsija Toral kao da veruje da magija Aleksandra Kataija može da se raspe po travi Mestalje!

Lokalni Superdeporte koji ima odlične izvore u Valensiji i koji gotovo nikada ne greši kada su u pitanju transfer aktivnosti Slepih miševa navodi da je krilni fudbaler jedan od najvećih želja trenera Marselinja. To je iz više izvora potvrđeno pomenutom Superdeporteu, što znači da se nešto ozbiljno kuva.

Spominje se da Marselinjo pored Kataija želi još dva pojačanja

Katai je prešao u Alaves u finišu letnjeg prelaznog roka prošle godine za dva miliona evra. Adekvatna ponuda sa Mestalje sigurno bi razoružala čelnike kluba iz Vitorije.


tagovi

EvropaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara