"Kad Lester časti: Živeli"
"Kad Lester časti: Živeli"

Uprava Lestera povukla neobičan potez: Navijači, dođite na pivo!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.15. | 16:43

„Želimo da kažemo hvala našim navijačima za neverovatnu podršku tokom sezone. Oni su bili ključni za ekipu da se obezbedi još jedna sezonu u eliti“, rekao je predsednik kluba Aijavat Srivadanapraba

Kad Lester časti: ŽiveliKada ste negde poslednji put čuli/pročitali da je neki klub odlučio da časti navijače pivom? Sigurno niste odavno, a možda i nikad... E taj potez je povukla uprava Lestera. Lisice su odlučile da pozovu navijače na poslednji meč u sezoni protiv Kvins Park Rendžersa i časte ih sa „sokom od ječma“ u znak zahvalnosti što su sve vreme bili uz njih dok su se borili za opstanak u Premijer ligi.
„Želimo da kažemo hvala našim navijačima za neverovatnu podršku tokom sezone. Oni su bili ključni za ekipu da se obezbedi još jedna sezonu u eliti“, rekao je predsednik kluba Aijavat Srivadanapraba.

Navijači koji dođu na Kin Pauer stadion dobiće vaučer koji mogu da zemen za pivo ili za flašu vode. Pre toga, naravno, moraće da kupe kartu koja iznosi 27,50 funti, što je najniža cena od svih premijerligaša. Gostujući navijači, koji su se možda u prvi mah obradovali, brzo su se razočarali jer ova ponuda za njih ne važi.

Izabrane vesti

Inače, Lester je nedavno povukao još jedan popularan potez čime je pokazao da brine o svojim fanovima. Prošle nedelje je obezbedio doručak za 3.000 navijača koji su ih bodrili na gostovanju protiv Sanderlenda.

Brz put do srca navijača definitivno vodi preko stomaka...  

(FOTO: Action images) 


tagovi

Premijer ligapivoLester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara