"Ratomir Babić"
"Ratomir Babić"

Upozorenje Raše Babića: Rekli smo Dekiju da ne može da se okruži drugarima

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.13. | 21:15

Kaže predsednik Fudbalskog saveza Beograda i nudi Stankoviću model te organizacije?!

Ratomir BabićRetko ćete o Fudbalskom savezu Beograda čuti hvalospeve, ali predsednik te organizacije Ratomir Babić u intervjuu za Večernje novosti nesebično predlaže Dejanu Stankoviću da, ako se zaista i kandiduje za prvog čoveka FSS, "beogradski model" prenese na celu Srbiju. I savetuje ga da zaboravi drugare, jer mu oni neće pomoći da se izbori sa nagomilanim problemima u srpskom fudbalu.
"Prvo mora on da prelomi da li želi da bude kandidat. A, mi ćemo posle toga konsultovati bazu i odlučiti. Mi smo Stankoviću rekli da ga čeka mnogo posla, da u FSS mnogo toga mora da se promeni, počev od Zakona o sportu, preko Statuta, tu su još mnoge druge stvari, kao što je borba protiv huliganizma... To su pitanja koja ne mogu da se rešavaju sa drugarima, već mora da ima uz sebe iskusne saradnike, dobru ekipu ljudi, koji odlično barataju materijom", kaže Babić za Novosti jasno aludirajući na nagoveštaje da bi Stankoviću u radu mogli da pomognu Marko Pantelić, Ivica Dragutinović i Dragan Ruvarac.

Na drugoj strani Raša Babić i njegovi saradnici...

Izabrane vesti

Prvi čovek FSB, verovatno delom i zbog toga, posle današnjeg sastanka sa Stankovićem i generalnim sekretarom FSS Zoranom Lakovićem nije želeo da bivšem srpskom reprezentativcu pruži blanko podršku.
"Po njegovim rečima, još nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika. Baš zbog toga putuje po Srbiji, sastaje se sa čelnicima regiona, želi da čuje sve, da dobije jasnu sliku šta bi ga čekalo ako se prihvati posla. Mislim da je to korektan pristup, ali... Moj stav znate od ranije: izbor predsednika ’po ključu’ je neozbiljna tema. Trebalo bi da svi zajedno sednemo i dogovorimo se, izaberemo najbolje rešenje za sve. Kada dođe vreme za izbore, FS Beograda će saopštiti svoj stav", kaže Ratomir Babić za Novosti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dejan StankovićFSBFSSRatomir BabićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara