"Mladi Brazilci u Real Madridu i Barseloni"
"Mladi Brazilci u Real Madridu i Barseloni"

Upoznajte pet mladih vunderkindova iz Brazila koje su Real i Barselona već kupili (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.16. | 14:50

Bliži se još jedan El klasiko, a to je povod da se "baci pogled" na pet momaka iz Brazila koji bi narednih godina mogli da imaju važnu ulogu u ovakvim okršajima

Mladi Brazilci u Real Madridu i BarseloniU subotu će se, u sklopu 31. kola Primere, susresti Barselona i Real Madrid. Iako bi i eventualnom pobedom Kraljevski klub ostao daleko od Katalonaca u borbi za prvaka Španije (trenutna razlika je 10 bodova) i ovoga puta El klasiko donosi mnoštvo tenzija na raznim poljima. Brazilski portal UOL Esporte bavio se budućim susretima ova dva kluba.

Naime, taj portal je predstavio pet mladih brazilskih fudbalera koji igraju za ova dva kluba, a koji bi mogli da imaju veliku ulogu u nekom od budućih El klasiko okršaja.

Izabrane vesti

Abner (Real Madrid)

Abner

Ovaj 19-godišnjak igra na levom krilu, a u Real je došao 2014. iz Koritibe. Nastupa u Real Kastilji, ali karijera mu je usporena zbog nekoliko povreda kolena.

Huan Karlos Silva (Real)

Silva

Još jedan 19-godišnjak koji je još prošle godine bio član U 20 reprezentacije Brazila na Svetskom prvenstvu. Trenutno je na pozajmici u trećeligašu Fuenlabradi. U Španiju je došao s 11 godina, pa zbog toga Huan Karlos ima i špansko državljanstvo. Igra na poziciji levog veznog.

Lukas Vega (Barselona)

Vega

Ovog vezistu nazivaju novim Adresom Inijestom, a Vega potpuno oduševljava svojim igrama u mlađim kategorijama. Rođen je u Brazilu, a li u Španiji živi od malih nogu, te je prihvatio i tamošnje državljanstvo. Nastupao je za U 16 reprezentaciju Španije.

Robert (Barselona)

Robert

Ovaj 19-godišnji napadač je na pozajmici u Barseloninoj B ekipi iz Fluminensea. Katalonci imaju mogućnost njegovog otkupa za 5.000.000 evra.

Verik Masijel (Barselona)

Masijel

Sa 16 godina je već igrao u Ligi šampiona za mlade, a standardni je član U 18 selekcije Barselone.

Preuzeto sa: Germanijak.hr

(Foto: realmadrid.com/fcbarcelona.com)


tagovi

Verik MasijelŠpanijaRobertReal MadridPrimeraLukas VegaHuan Karlos SilvaEvropaEl KlasikoAbner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara