""
""

Uporni Kaen slomio Monako u poslednjoj sekundi i uzeo slađi bod (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.03.16. | 22:30

Tim iz Normandije nastavlja bitku za kvalifikacije za Ligu šampiona...

Gore ne mogu nikako zbog Pari Sen Žermena, dole - vrlo teško. Fudbaleri Monaka nisu uspeli da slome Kaen u derbiju samog vrha tabele, ali su jednim bodom dodatno zacementirali drugu poziciju i mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona - 2:2. 

Izabrane vesti

Mogli su Kneževi vrlo lako do trijumfa i tako klubu iz Normandije nanesu četvrti poraz u poslednjih šest ligaških utakmica, ali je uporni domaćin prkosio kvalitetnim pojedicima koje poseduje Leandro Žardim i u poslednjim sekundama susreta „iščupao“ jedan vrlo važan bod u daljoj borbi za kvalifikacije za elitno takmičenje. 

Posle celog jednog poluvremena u kojem su mreže mirovale, navijači su u drugom delu mogli da uživaju u pravom vatrometu golova. Prvo su led probili gosti preko Tomasa Lemara i to na vrhunski način – posle majstorski izvedenog slobodnog udarca sa gotovo 25 metara!

Domaćin je uzvratio vrlo brzo, samo osam minuta kasnije i to sa bele tačke – precizan je bio Žulijen Fere. Ali, tek što se lopta zakotrljala sa centra usledila je katastrofalna greška Alajedina Jahije, koji je Kneževima podario gol i novo vođstvo.

Kaen, i pored svega, nije odustao. Borio se svim silama da dođe do remija i to mu je na kraju pošlo za rukom. Igrao se 90. minut utakmice, kada je Kristijan Kuaku iskoristio uspavanost protivničke odbrane i „zalepio“ loptu u mrežu i praktično iz ruku Monaku oteo pobedu. 

LIGA 1 – 29. KOLO

Petak:

Kaen – Monako 2:2 (0:0)
/Fere 64 penal, Kuaku 90 – Lamer 56, Jahija 68 ag/

Subota:

17.00 PSŽ – Monpelje
20.00 Anže – Sent Etjen
20.00 Bordo – Gazelek Ajačio
20.00 Lil – Rems
20.00 Nica – Troa
20.00 Bastija – Lorijan

Nedelja:

14.00 Marselj – Tuluz
17.00 Ren – Nant
21.00 Lion - Gengan

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žulijen FereToma LemarMonakoLiga 1Kristijan KuakuKaenFrancuskaEvropaAlajedin Jahija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara