""
""

Đumić: Poziv Partizana sе ne propušta

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.02.15. | 21:29

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao da bi Đumić u petak trebalo da potpiše ugovor i najavio mogućnost da crno-beli dovedu još neko pojačanje

Poziciju centra u ekipi Partizana, posle odluke Đorđa Gagića da traži raskid ugovora, sada je već jasno, popuniće mladi Božo Đumić, doskorašnji član Vojvodine.

Bivši juniorski i kadetski reprezentativa Srbije priznao je da je poziv crno-belih bio neočekivan, ali da nije mogao da ga odbije.
“Hvala Vojvodini koja mi je odmah izašla u susret. Naravno, nije bilo nikakvih dilema, jer svi maštamo da jednog dana igramo za naš najveći klub i sigurno jedan od najvećih u Evropi. Dolazim u toku sezone, ali verujem da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se brzo uklopim u prepoznatljiv sistem šampiona. Naravno, poziv Partizana se ne propušta“, rekao je Đumić za Večernje novosti.

Izabrane vesti

Sportski direktor beogradskog kluba Dragan Todorić rekao je da je partizan morao hitno da reaguje posle Gagićevog poteza.
“Morali smo da reagujemo hitno. Po svim preporukama radi se o mladom, perspektivnom igraču, jednom od boljih u nacionalnoj ligi. Nismo neozbiljni da se dogovorimo da dečko dobije raskid ugovora sa klubom da bi došao na probu. Božo će potpisati ugovor. Ostaje samo pitanje da vidimo za koja ćemo ga takmičenja registrovati, jer imamo još dve licence za ABA ligu, a poznato je da smo u potrazi za plejmejkerom. Zasad se pojavljuju neka imena, ali još ne možemo da kažemo ništa konkretnije“, ostao je zagonetan Todorić.

Iz ovoga što je sportski direktor crno-belih naveo može da se zaključi da će Partizan, ako plejmejker bude doveden i registrovan za Jadransku ligu, pokušati da nađe još jedno pojačanje pod košem i da bi taj igrač dobio prednost u odnosu na Đumića za regionalno takmičenje.

U slučaju, pak, da ne nađu plejmejkera, već visokog igrača, onda bi i Đumić i još potencijalno pojačanje na centarskim pozicijama mogli da se registruju za regionalno takmičenje.

Đumić je ove sezone za Vojvodinu odigrao 12 utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije i u proseku beležio 10,8 poena i 4,5 skokova. Pre nego što je došao u Novi Sad igrao je za kruševački Napredak, a prošle godine izašao je na NBA draft, međutim, nije izabran.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDragan Todorićbožo đumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara