""
""

Umetnička dela na ceni: Andrija Živković igrač kola u Ligi Evrope (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.15. | 15:16

Još jedno priznanje za Partizan

Niko u Ligi Evrope ne igra fudbal bolje od igrača  Partizana! Bar tako smatraju navijači diljem Starog kontinenta, koji su pre dve sedmice za najboljeg pojedinca premijerne runde proglsili Abubakara Oumarua, a danas istu čast ukazali - Andriji Živkoviću.

Reprezentativac Srbije pobedio je u anketi sajta UEFA za najboljeg igrača drugog kola utešnog evropskog kupa. Dva špredivna gola protiv Augzburga i centaršut iz kornera koji je okončan pogotkom Fabrisija Dornelasa krilni vezista je dobio poverenje publike.

Izabrane vesti

Ukupno 50 odsto glasova posetilaca zvaničnog sajta Evropske kuće fudbala. Iza njega je ostao Brazilac iz Fenerbahčea, Fernandao (35%), koji je kao rezervista postigao dva gola u remiju turskog kluba sa Seltikom. A daleko manje glasova dobili su Hose Sosa (Bešiktaš, 9%), Birkir Bjarnason (Bazel, 2%), Jevgen Seleznjov (Dnjepar, 2%), Klas Jan Huntelar (Šalke, 1%), Dris Mertens (Napoli, 1%), dok Adama Lalana iz Liverpula nije dobacio ni do jedan odsto glasova.

Inače, za najboljeg igrača drugog kola Lige šampiona proglašen je, kao i u prvoj rundi Kristijano Ronaldo iz madridskog Reala.

(FOTO: Action images)


tagovi

UEFASuperligaSrbijaFK PartizanLiga Evropeigrač kolaAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara