"Danko Lazović"
"Danko Lazović"

Umesto da igra, Lazović deli lekcije novinarima

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.04.14. | 21:19

"Pišite sad", poručio je predstavnicima medija napadač Partizana posle još jedne blede partije. Živce izgubio i sportski direktor Nađ

Danko LazovićBes je blaga reč za raspoloženje u svlačionici Partizana posle remija sa Vojvodinom u 22. kolu Superlige. Jedan od najiskusnijih Danko Lazović sada već po pravilu bio je i najnervozniji.

Naime, kada su novinari posle meča sačekali crno-bele za komentar utakmice i zaustavili Sašu Ilića, Branislava Trajkovića, Milana Obradovića i Lazovića samo je ovaj poslednji odbio da odgovori već je produžio dalje da bi se posle nekoliko koraka okrenuo ka novinarima i uz visoko podignut prst (ne srednji da ne bude zabune) poručio:
"Novinari, sad napišite, a ne da ništa ne pišete".

Izabrane vesti

Tek da Lazovića podsetimo – pisali smo. I pre njegovog "saveta" za ovaj penal dosuđen za Vojvodinu. I nešto ranije, samo primera radi, za nepostojeći penal sviran za Crvenu zvezdu u susretu protiv Radničkog 1923 ili onda kada je sumnjiva bila i najstroža kazna za OFK Beograd ponovo protiv crveno-belih. Ali, isto tako, i kada je Zvezdi na vrlo sličan način "oduzeta" pobeda protiv Jagodine, ili kada je Novi Pazar u prvom kolu jesenjeg dela sezone oštećen baš protiv Partizana. Mi naš posao radimo. Uvek i bez obzira na ime kluba i nije na Lazoviću da novinare uči kako se to rade već da postiže i namešta golove što ovog proleća, ako smemo da primetimo, ne radi baš tako često.

Više ga gledamo u situacijama u kojima viče i svađa se na terenu.

Ali dobro, jasno je da u Partizanu ne mogu da budu zadovoljni posle remija sa Vošom o čemu svedoči i postupak sportskog direktora Alberta Nađa, koji se delegatu Časlavu Lukiću, dok je ovaj napuštao službene prostorije, obratio rečima: "J..e mi se za vaše poštenje".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizannovinariDanko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara