"Spasio Kneževe: Subašić"
"Spasio Kneževe: Subašić"

Ukleti Kneževi: Monaku i četvrti put mućak kod kuće (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.10.15. | 16:03

Tim Leonarda Žardima stigao samo do boda protiv Rena (1:1) i to jedva nakon što je golman Subašić odbranio penal gostima

Spasio Kneževe: Subašić

Monako ni iz četvrtog pokušaja nije stigao do pobede kod kuće ove sezone. Ren je bio bolji na stadionu Luj II, promašio je čak i jedanaesterac sredinom drugog dela, ali se na kraju zadovoljio samo bodom (1:1).

Izabrane vesti

Monako je češće imao loptu u posedu u početku, ali je gost bio taj koji je imao bolje šanse i koji je došao do gola u 41. minutu. Ludovik Bal je prošao po levoj stran, centrirao, a u šesnaestercu Monaka najbolje se snašao Abdulaj Dukure koji je glavom zakucao loptu u mrežu Subašića za vođstvo 1:0.

Pre tog momenta, u 12. minutu Renu je poništen gol, čini se zbog opravdanog ofsajda, a Monako je mogao da dođe u prednost sredinom prvog dela, kada je El Šaravi dobro šutirao na asistenciju Lemara, ali je golman gostiju Abdulaje Dialo sjajno odbranio. 

U drugom poluvremenu, Monako je stigao do izjednačenja u 51. minutu. Golu Kneževa prethodio je veliki promašaj Andrea, samo dva minuta ranije, a njegovu nepreciznost kaznio je Valas na drugoj strani. Tomas Lemar je izveo korner, Nabil Dirar okrznuo loptu glavom i asisitrao Brazilcu za 1:1.

Ren je nastavio da pritiska Monako, nije se povukao posle primljenog gola, a u 64. minutu mogao je da dođe do pobede. Međutim, gostima ni najstroža kazna nije bila dovoljna da stignu do trijumfa. Pedro Henrike je šutirao, ali ga je Subašić pročitao i sačuvao Kneževima barem jedan bod.

Mogao je i Monako u finišu do pobede, imao je dve dobre šanse preko Lemara i Karilja, ali je i golman gostiju Dialo bio na visini zadatka. 

LIGA 1 - 9. KOLO

Petak

Lil – Monpelje 2:0 (1:0)
/Bufal 43. penal, Sidibe 64/

Subota

Lion – Rems 1:0 (1:0)
/Lakazet 44/

Anže - Bastija 1:0 (1:0)
/Ketkeofomon 41/

Troa - Gengan 0:1 (0:0)
/Sankare 81/

Gazelek Ajačio – Tuluz 2:2 (2:1)
/Maji 25, Pužol 44 - Brajtvajt 22, Sila 49ag/

Odloženo: Nica – Nant

Nedelja

Monako – Ren 1:1 (0:1)
/Valas 51 – Dukure 41/

17.00: Lorijan – Bordo
17.00: Kaen – Sent Etjen
21.00: PSŽ – Marselj

FOTO: Action Images

 

tagovi

RenNabil DirarMonakomeđunarodni fudbalLiga 1FrancuskaDanijel Subašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara