"Fransisko Sandaza"
"Fransisko Sandaza"

Ufff! Fransisko, ovo ti nije trebalo (AUDIO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.13. | 11:55

"Ponudite mi više para i idem", rekao je štoper Glazgova misleći da razgovara sa menadžerom iz SAD. A ne sa navijačem Seltika?!

Fransisko Sandaza

Vatreni navijači Glazgova ovo će mu teško oprostiti! Štoper Rendžersa Fransisko Sandaza, koji je letos stigao na Ajbroks, napravio je veliku grešku dozvolivši okorelom navijaču Seltika, inače taksisti Tomiju (?!), da ga prevari predstavivši se kao menadžer iz SAD.

Izabrane vesti

Sandaza je, naime, bez mnogo razmišljanja odgovorio da bi već ovog leta napustio Rendžers samo pod uslovom da dobije više novca.
"Nisam ovde došao zbog nivoa fudbala, nisam srećam njime. Pa, igramo u trećoj ligi. Potpisao sam za novac", rekao je iskreni Sandaza.

Međutim, ono što će sigurno iznervirati sve pristalice posrnulog giganta iz Glazgova je što je Sandaza, iako je više puta pomenuo veličinu Rendžersa u pozitivnom smislu, priznao da se ne bi libio da već posle sezone u škotskom fudbalu preseli u MLS ligu. Uslov je samo da dobije više novca.

Trenutno, u Glazgovu prima 4.000 funti nedeljno, ali ima galopirajući četvorogodišnji ugovor po kojem će u poslednjoj sezoni zarađivati 10.000. Problem će mu verovatno biti i što je lažnog menadžera, "Džeka Mekgonigla", zamolio da na transferu radi bez znanja Glazgova.
"Prvo mi pošaljite da vidim ugovor. Ne želim nevolje, ne želim da se u Rendžersu sazna za ovo", kazao je Sandaza, ali verovatno nije mogao ni da sanja koliko će se daleko čuti njegov glas.

Nažalost, ne baš dobar.(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFransisko SandazaGlazgov Rendžersmeđunarodni fudbalmenadžeriŠkotska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara