""
""

UEFA sprema novu kaznu: Delegat fotografisao bakljadu, lomljenje stolica i paljenje hrvatske zastave

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.13. | 10:54

Propusti u organizaciji meča sa komšijama verovatno će isprazniti kasu FSS

Ne vrede apeli, ne pomažu upozorenja, jednostavno neke lekcije nikad nećemo savladati. Mada je kvalifikacioni duel Srbija – Hrvatska označen utakmicom visokog rizika i bez obzira što su danima zvaničnici pokušavali da utiču na svest publike, ponovo smo Evropi pokazali tamniju stranu. Paljenje hrvatske zastave, lomljenje i bacanje stolica atletsku stazu, kao i upotreba pirotehnike (šest baklji) koštaće Fudbalski savez Srbije nove kazne UEFA.

''Blic'' saznaje da je delegat meča na Marakani Georg Pangl iz Austrije u izveštaju bio oštar i ocenio ga nezadovoljavajućim, zbog čega će naš savez sigurno ispaštati. Najverovatnije, ''samo'' finansijski.
''Nismo imali u vidu njegov izveštaj, pohvalio je organizaciju pre meča i ponašanje policije, ali je na utakmici svaki detalj fotografisao i zabeležio'', rekao je Zdravko Jokić, posmatrač suđenja i mentor UEFA, koji ne veruje da će sankcije biti žestoke.

Izabrane vesti

A opet, imajući u vidu istoriju prekršaja naših navijača i činjenicu da su Marakanom povremenno odjekivali topovski udari, ne bismo se iznenadili da ovoga puta odjekne i neka teža sankcija iz Niona.

 

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

incidenti navijacaKvalifikacije za SP 2014Marakanafudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara