""
""

U Totenhemu priznali: Potreban nam je napadač uz Kejna

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.15. | 13:26

Strateg londonskog kluba Maurisio Poketino kaže da su Son, Čadli i N’Žije dobra podrška Kejnu, ali da je neophodan jopš jedan klasični golgeter

Pokušavao je Totenhem celog leta da angažuje Saida Berahina, ali mu to nije pošlo za rukom. Bio je to jasan znak da je Sparsima neophodan još jedan napadač. Ništa se od tada nije promenilo. I dalje im je potreban što je priznao i menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino.

Izabrane vesti

Argentinski stručnjak ne krije da je Hariju Kejna potrebna podrška klasičnog golgetera.
“Imamo ofanzivne igrače koji mogu da odigraju Kejnovu ulogu, kao što su Son, N’Žije ili Čadli. Ipak, priznajem da oni nisu klasičlni napadači i da ćemo možda u narednom prelaznom roku raditi na dovođenju takvog profila igrača. Pratimo neke fudbalere, ali situacija nije laka. Najvažnije je da ne napravimo nešto što bi poremetilo balans tima i da nađemo igrača sa potrebnim specifikacijama koji će se prilagoditi timu. Kao trener, naravno da želim napadača koji daje golove, koji je fizički jak, ima potrebne karakteristike, može da pritisne poslednju liniju protivnika, ali i koji je dobar momak”, rekao je Poketino.

Totenhem će verovatno i u januaru opet pokušati da dovede Berahina, ali pitanje je da li će VBA popustiti. Narednog vikenda, Berahino će predvoditi napad VBA baš protiv Totenhema, a može se očekivati da mladi napadač odigra sa više motiva kako bi dodatno ubedio Totenhem da ga kupi.
“Niko ne može da pogodio šta je u glavi tog momka. VBA ima još dobrih fudbalera i oni bi trebalo više da nas brinu od glasina vezanih za relazni rok”, zaključio je argentinski stručnjak.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Saido BerahinoPremijer ligaMaurisio PoketinoEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara