""
""

U Spartaku optimisti: Imamo kvalitet da izbacimo Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.13. | 15:09

''Izvukli smo najtežeg protivnika, međutim u formi smo, uz podršku sa tribina nadam se da možemo da nastavimo takmičenje'', kaže Dragan Kanatlarovski, trener Subotičana pred četvrtfinale Kupa Srbije

Trener Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je da u četvrtfinalnom duelu Kupa Srbije protiv Partizana (sreda, 13 časova) očekuje bolju igru svog tima od one pre tri dana u Humskoj i da se zbog specifičnosti takmičenja i prednosti domaćeg terena nada prolasku u polufinale.
"Kup je specifično takmičenje u kojem su moguća iznenađenja i mi se sa pravom nadamo prolasku dalje. Posedujemo kvalitet i sigurno da ćemo odigrati bolje, sa dosta agresivnosti i duela. Izvukli smo najtežeg protivnika, međutim u formi smo, uz podršku sa tribina nadam se da možemo da nastavimo takmičenje'', rekao je Kanatlarovski.

On se osvrnuo na činjenicu da sa istim rivalom igraju dve utakmice za samo četiri dana.
"Utakmica u Beogradu nam je pokazala da se možemo nadati povoljnom rezultatu. Posle nešto slabijeg prvog poluvremena u kojem je Partizan imao inicijativu, u nastavku smo pružili dobru igru u kojoj smo propustili svoje šanse. Partizan nam je oba gola dao iz prekida i to je odlučilo konačnog pobednika", poručio je Kanatlarovski.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan KanatlarovskiKup SrbijeSpartak Zlatibor vodaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara