""
""

U Madridu se boje istrage zbog slučaja „Ugriz“, Karvahal se brani: Nisam nikog ujeo, niti sam imao nameru!

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.04.15. | 11:05

Jorgandžije će zahtevati da Pjerluiđi Kolina, kao član sudijskog komiteta, još jednom pregleda spornu situaciju i da svoj sud...

Kompletna Španija je na nogama, a u Madridu mira nema! Ogromna prašina podigla se posle prve četvrtfinalne utakmice Lige šampiona, koju su na Visente Kalderonu odigrali Atletiko i Real. Razloga je više - Jorgandžije kategorički ocenjuju da ovako važan meč UEFA nikako nije smela da poveri srpskom sudiji Miloradu Mažiću, dok u Realu misle potpuno suprotno. Ali još više kontroverze pokrenula je priča da je Dani Karvahal ujeo Marija Mandžukića!?

Izabrane vesti

Španski mediji se konstantno utrkuju u ocenama da li se desnom beku Kraljevskog kluba zaista probudio animalni instikt, te da je u stilu Luisa Suareza „probao“ hrvatskog golgetera. Mažić, koji se nalazio vrlo blizu u trenutku kada je viđena sporna situacija nije, primetio ništa, a Karvahal se brani da nikako tako nešto nije učinio.
„Vidim da sam optužen da sam ujeo protivničkog igrača posle utakmice. Želeo bih samo da raščistim jednu stvar – nisam nikog ujeo, niti probao da tako nešto uradim“, poručio je Karvahal na društvenim mrežama.

Međutim, ugledni prestonički dnevnik As piše kako se u redovima aktuelnog šampiona Evrope pojavila bojazan od eventualne istrage koju bi UEFA pokrenula ako se uloži žalba rukovodstva Atletika. Naime, Jorgandžije će tražiti od čuvenog sudije Pjerluiđija Koline, koji je u utorak uveče bio u Madridu u ulozi predstavnika UEFA i posmatrača, da još jednom pogleda kompletan događaj i utvrdi da li je Karvahal zaista ujeo Mandžukića. Ako se ispostavi da je španski defanzivac kriv, sigurno će mu uslediti suspenzija, a Real je već u velikim problemima s bekovima, pošto će revanš propustiti Marselo zbog žutih kartona. 

Odavno je poznato da su UEFA i FIFA izuzetno strogi po pitanju ovakvih vrsta incidenata. Pored već dobro poznatog slučaja sa Luisom Suarezom, nedavno je i Arango iz Tihuane dobio dva meča „hlađenja“ zbog ujedanja protivničkog igrača...


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraMilorad MažićMario MandžukićLiga šampionaEvropadani karvahalAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara