""
""

Tumbaković ćuti o Škuletiću, a direktor Ćirić „briljira“: Nemam moć odlučivanja!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.02.15. | 11:47

Čudna neka situacija u Humskoj posle sve izvesnijeg odlaska najboljeg strelca tima

Stručni štab Partizana „gori“ zbog sve izvesnijeg odlaska Petra Škuletića u Lokomotivu, a uprava – ćuti. Izgleda da u Humskoj vlada totalna dezorganizacija sudeći po dešavanjima nakon što je u etar puštena vest da bi posle Danka Lazovića Parni valjak mogao vrlo lako da ostane bez još jednog jakog aduta. I to nešto manje od dve sedmice do početka prolećne polusezone.

Iako bi po vokaciji morao da aminuje svaki transfer sportski direktor crno-belih Dragan Ćirić tvrdi da nema moć odlučivanja kada je u pitaju prodaja igrača.
Ja sam malo zatečen, ovo je neprijatna situacija za sportski sektor, ali da sačekamo da vidimo u kojem će pravcu to ići. Pretpostavljam da ljudi u Beogradu imaju više informacija. Ja nemam moć odlučivanja“,  rekao je Ćirković, a prenosi SOS kanal.

Izabrane vesti

Čelnici Partizana podigli su zid ćutanja pred novinarima iako su po dolasku u klub obećali da će raditi transparentno. Generalni direktor Miloš Vazura preko sekretarica je poručio da je čitav dan zauzet i da nema vremena da odgovara na pitanja predstavnika medija. Generalni sekretar Darko Grubor je sledio sličnu retoriku i istakao da u slučaju Škuletić nema ništa novo, te da će uprava vicešampiona izaći u javnost sa konkretnim informacijama kada za to dođe vreme (to se nikad nije desilo prim. aut.), dok je nešto posle 11 časova u Humsku stigao potpredsednik kluba Ljubiša Tumbaković.
„Ne znam šta vas zanima, sinoć sam doputovao u Beograd i saznao informaciju o ponudi za Škuletića. Idem sad da se informišem u klub da vidim o čemu se radi“, poručio je Tumbaković.

Samo postavlja se pitanje ko je onda najboljem strelcu tima „šapnuo“ da pokupi pinkle i napusti pripreme u Beleku. Ako već Ćirić i Tumabković nisu do tančina bili upoznati sa idejom moskovskog kluba

Prema nezvaničnim informacijama Upravni odbor Partizana trebalo bi da zaseda u popodnevnim časovima i aminuje transfer, a napadač je već u Beogradu i čeka mig rukovodstva da se preseli na novu destinaciju.

(FOTO MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar ŠkuletićFK PartizanLjubiša TumbakovićEvropaDragan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara