"Zečević, Nedić, Popović i Tumbaković"
"Zečević, Nedić, Popović i Tumbaković"

Tumba o povicima „uprava, napolje“ u Pioniru: Nije to usmereno ka meni, ne osećam se prozvanim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.03.15. | 09:47

„Moji rezultati su deo Partizanove istorije“, kaže potpredsednik crno-belih

Zečević, Nedić, Popović i TumbakovićKoncertom zvižduka prilikom ulaska u dvoranu, uz gromoglasno skandiranje „uprava napolje“, Grobari su dočekali čelnike fudbalskog kluba Partizan na revijalnoj košarkaškoj utakmici u sredu veče, međutim, Ljubiša Tumbaković, jedan od trojice potpredsednika crno-belih uverava da se zbog toga ne oseća prozvanim.

Tumbaković je na utakmicu „Grobari za nas“ došao zajedno sa predsednikom kluba Zoranom Popovićem, generalnim direktorom Milošem Vazurom, potpredsednikom Vojislavom Nedićem, ali i bivšim generalnim sekretarom Žarkom Zečevićem, koji se smatra čovekom koji je utabao put dolasku nove uprave u Humsku 1. Sedeli su u prvom redu do parketa i bili primorani da još pre nego što je spektakl počeo slušaju izlive nezadovoljstva navijača, koji čelnicima Parnog valjka zameraju na tajmingu prodaje Petra Škuletića moskovskoj Lokomotivi, ali i nekim drugim potezima.“
Ne osećam se prozvanim iako je činjenica da sam član uprave. Sve što radim, radim isključivo u interesu Partizana i mislim da to navijači prepoznaju. Na košarku sam došao na poziv mojih velikih prijatelja iz košarkaškog kluba a ne da bih se eksponirao. Meni to apsolutno nije potrebno“, poručio je Tumbaković u izjavi za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

On kaže da radi savesno i da ne ugrožava interese Partizana.
Moji rezultati su deo Partizanove istorije. Svoj posao radim pošteno i savesno zajedno sa ostalim članovima uprave, sa samo jednom željom, da klub postavimo na zdrave temelje, nijednog trenutka ne odustajući od borbe za trofeje. Bio sam ponosan što sam, kao neko ko je učestvovao u stvaranju istorije kluba, dobio svoje mesto pored ostalih asova iz Partizanove porodice (na košarkaškoj utakmici, prim. au). Nisam se osećao prozvano, naprotiv. Ponoviću, odgovorno obavljam posao potpredsednika kluba, pa zvižduke i skandiranje ne doživljavam kao nezadovoljstvo navijača koje je usmereno ka meni“, dodao je Tumbaković za Kurir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLjubiša Tumbakovićgrobari za nasGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara