""
""

Tuluz tone sve dublje, neefikasnost rak rana

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.11.14. | 19:01

Treći put u poslednjih pet mečeva, ekipa Alana Kazanove nije uspela da postigne gol, a upisala je četvrti poraz

Dobra partija protiv Meca u prošlom kolu je očigledno bila kratkotrajan bljesak inspiracije fudbalera Tuluza, jer su se danas opet vratili gubitničkim navikama. Ekipa Alana Kazanove je poražena u Monpeljeu gde je istoimeni domaćin slavio sa 2:0. Za Tuluz je ovo četvrti poraz u prethodnih pet mečeva, a na tri utakmice nisu uspeli ni gol da postignu.

Izabrane vesti

Neefikasnost je očigledno najveća boljka Tuluza. Osim Visama Ben Jedera,Tuluz nema ofanzivniog igrača koji može da pokrene ekipu i donese preko potrebne golove. Ni Ben Jederove plejmejkerske sposobnosti ne pomažu sa tako tupim napadom.

Tuluz danas nije bio toliko lošiji rival od Monpeljea kao što rezultat govori, ali domaćini su iskoristili svoje šanse i greške gostiju. Tuluz je imao sjajnu priliku da povede na početku meča, ali je Grigore pogodio stativu. To im se osvetilo u 37. minutu kada je Munije iskoristio nesporazum Mukanđea i Agilara i poslao loptu u mrežu kroz noge golmanu Ahamadi.

Ben Jeder je u 58. minutu imao opasan pokušaj iz slobodnjaka ali je golman Žurden krajnjim naporima otklonio opasnost. U istom minutu je trener Kazanova u igru uveo Aleksandra Pešića, ali ni ulazak srpskog napadača nije razmrdao goste. Sve dileme oko pitanja pobednika je rešio Kamara golom u 87. minutu.

Inače, na poslednjih 12 međusobnih duela Tuluza i Monpeljea, na čak 11 nije viđeno više od dva gola.

Spajić je za goste odigrao ceo meč, Pešić je imao nešto više od pola sata na terenu, dok su Veškovac i Ninkov utakmicu posmatrali sa klupe za rezervne igrače. 

LIGA 1 - 14. KOLO

Petak:
Mec - PSŽ 2:3 (0:2)
/Maiga 49pen, 53pen - Pastore 9, Busman 16ag, Laveci 83/

Subota:
Bastia – Lion 0:0

Gengan – Ren 0:1 (0:1)
/N’Tep 37/

Lorijan  - Lens 1:0 (1:0)
/Gerero 21/

Monako – Kaen 2:2 (1:0)
/Imorou 5ag, Mutinjo 75– Koita 50, Kondogbija 59/

Nica – Rems 0:0

Nedelja:
Nant - Sent Etjen 0:0

Montpelje - Tuluz 2:0 (1:0)
/Munije 37, Kamara 87/

21.00 Marselj - Bordo

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar PešićAntoni MunijeEvropaFrancuskaLiga 1MonpeljeTuluz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara