""
""

Tuča navijača Milvola na Vembliju, Vigan za istoriju i finale FA kupa (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 20:37

Nemili događaji koji su se dogodili na tribinama potpuno bacili senku na zaista prelep meč

Možda u Premijer ligi ne igraju baš najsjanije, ali u FA kupu igrači Vigana igraju sjajno. Istina, izabranicima Roberta Martineza je žreb doneo lagane protivnike, ali su to maksimalno iskoristili i obezbedili istorijsko finale i utakmicu sa boljim iz susreta Mančester Sitija i Čelsija, koji je na programu u nedelju od 17 časova. Milvol je želeo da ponovi uspeh iz 2004. godine, kada je ušao u finale, u kojem je kasnije izgubio od Mančester junajteda i obezbedio učešće u Kupu UEFA, ali nije imao dovoljno snage, iskustva i volje – 2:0.

Prvi pogodak na meču pao je u 25. minutu, kada je Šon Melouni bio strelac, dok je konačni rezultat postavio Kalum Mekmanaman u 78. minutu.

Izabrane vesti

Utakmica na Vembliju je protekla i u znaku nemilih događaja koji su dogodili na tribinama, kada su se navijači Milvola potukli međusobno, a zatim i sa pripadnicima policije, što je samo bacilo senku na zaista prelep meč.

U slučaju da Vigan osvoji trofej najstarijeg fudbalskog takmičenja, to će biti najveći uspeh kluba, s obzirom da je sam ulazak u finale do sada ogroman uspeh za tim koji se bori za opstanak.

FA KUP – POLUFINALE:

Subota:

Milvol – Vigan 0:2 (0:1)
/Melouni 25, Mekmanaman 78/

Nedelja:

17.00  Čelsi - Mančester Siti

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFA kupMilvolnavijači Milvolašon melouniStiv Mekmanaman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara