""
""

Trzavice u braku Nice i Balotelija, saigrači ga kritikuju: Vuče se na treninzima... Šteta za takvog igrača

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.02.17. | 14:01

„Mario je čak za koplje iznad nas kad je fudbalsko znanje u pitanju, ali je stvarno šteta što je takav“, kaže Valentin Eserik

Medeni mesec je prošao. Sad su na redu nesuglasice. Kao i u svakom braku, tako i u onom letos sklopljenom između Nice i Marija Balotelije polako izbijaju na površinu ne baš pohvalni utisci koje je ostatak francuskog tima stekao o italijanskom napadaču.

Tako se posle pada sa deobe drugog mesta Lige 1 za reč javio Valentin Eserik, vezista kluba sa Alijanc rivijere, uveravajući da se nekadašnji član Intera, Milana, Mančester Sitija i Liverpula često na treninzima ponaša kao da ga briga za sve.
Šteta što je Mario takav, što često „potone“, što je bezvoljan. Gledamo ga na treningu svakodnevno, znamo da je sjajan igrač. Ja bar imam poštovanje prema svakom saigraču, a Mario je čak za koplje iznad nas kad je fudbalsko znanje u pitanju, ali je stvarno šteta što je takav“, rekao je Eserik.

Izabrane vesti

Doduše, ovo nije prvi put da je javno očitao lekciju Baloteliju. Oglašavao se i ranije.
„I tad sam bio ozbiljan. Ispostavilo se da sam pričao istinu“.

Baloteli je ove sezone dao 11 golova na 19 utakmica, ali je neke propustio. Kao na primer, poslednju protiv Rena (2:2), zbog gripa.
Mogao je da nam pomogne na mečevima na kojima smo očekivali da pravi razliku. Trener je tražio da cela ekipa uloži dodatni napor u ovom delu sezone i nikako ne prihvata da se neko „vuče“ po terenu, otaljava posao. A upravo smo to videli kod Marija“, bez dlake na jeziku rekao je Valentin Eserik.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Valentin EserikNicaMario BaloteliLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara