"Ešli Vilijams"
"Ešli Vilijams"

Trošenje para od Džona Stonsa - prvi stigao kapiten Velsa!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.08.16. | 18:46

Everton doveo Ešlija Vilijamsa za 13.000.000 evra

Ešli VilijamsRonald Kuman konačno ima sa čim da se širi na fudbalskoj pijaci. Posle prodaje Džona Stonsa Mančester Sitija na račun Evertona slilo se 55.000.000 evra, pa je novi šef struke krenuo u poteru za igračima koji bi mogli da pomognu. Ekspresno je reagovao i za 11.000.000 funti odnosno 13.000.000 evra - bar se tako spekuliše - iz Svonsija doveo kapitena Velsa Ešlija Vilijamsa.

Kakvim se sve sumama razbacuju Englezi ovih dana moglo bi se reći da su Karamele dobro prošlo. Mada je Vilijamsu već 31 godina.
Osam sjajnih godina sam proveo u Svonsiju i osetio sam da mi je potreban novi izazov. Oduševljen sam što sam stigao u Everton kod neverovatnog trenera - legende svetskog fudbala. Verujem da klub ide u pravom smeru i želim da budem deo toga“, rekao je Vilijams, koji je postao treće pojačanje Evertona posle dolazaka Fulamovog golmana Martena Stekelenburga i Idrise Gaja iz Aston Vile.

Izabrane vesti

Međutim, štoper je od starta bio prioritet. I zbog očekivanog Stonsovog odlaska i zbog povrede Fila Džagijelke. Vilijams, koji je 2008. stigao u Svonsi iz Stokporta za samo 300.000 funti, a nedavno bio i na meti Liverpula (dok je trener bio Brendan Rodžers) i Arsenala, samo je prvi. Čeka se štoper Sanderlenda Lamina Kone, jer Kuman trenutno na raspolaganju ima samo još rovitog Džagijelku, Ramira Funesa Morija i mlađanog Mejsona Holgejta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEvertonEšli VilijamsEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara