Tromso u velikom padu

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 11:02

Stromsgodset bi to trebalo da iskoristi

Ne pamte skoro ovako crnu seriju na krajnjem severu Norveške i Evrope. Tromso je nanizao pet poraza i za nepuna dva meseca od tima koji se bori za izlazak na međunarodnu scenu postao jedan od potencijalnih kandidata za ispadanje. Istina, deset bodova je iznad zone ugroženih, ali s ovakvim partijama je to realan scenario.

Izlaz je u prekidu negativnog niza, međutim teško je očekivati da će se to dogoditi danas na gostovanju Stromsgodsetu. Jedino je izvesno da treba očekivati golove, jer je više od tri gola postignuto na sedam od poslednjih osam mečeva Tromsoa. Istovremeno, Stromsgodet je postigao dva ili više golova na četiri od minulih pet susreta.

Izabrane vesti

U drugom meču dana poslednjeplasirani Sandefjord muči velike muke. U najlošijoj je poziciji, mirna zona je osam bodova daleko, a igra ne obećava. I on gostuje, i to Stabeku, koji se takođe bori za opstanak. Pritom, Stabek je na strani osvojio samo tri boda, što znači da je domaći poligon jedini način da dođe do pobede.
"Tromso je u krizi, dugo je bez pobede, što bi Stromsgodset mogao da iskoristi. Sandefjord je doveo još jednog novajliju, igrača iz Danske, pokušava da na sve načine izbegne ispadanje, ali nema velike šanse", istakao je Bojan Zajić za TIP Novosti o današnjim mečevima.

NORVEŠKA 1 - 21. KOLO

Subota
15.30: (1,60) Stromsgodset (3,90) Tromso (5,00)
18.00: (1,60) Stabek (3,70) Sandefjord (5,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Norveška 1sportsko klađenjeTromso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara