"Šarapova, Muguruza i Bušar"
"Šarapova, Muguruza i Bušar"

Triling lepotica ukrašava tiket

Vreme čitanja: 3min | sre. 02.08.17. | 11:51

Pregršt teniskih mečeva sa svih meridijana i danas nam se nudi

Šarapova, Muguruza i BušarNovi dan, nove prilike za klađenje na tenis. Ali ovaj put nešto lepše nego inače, pošto na teren izlaze tri najseksepilnije igračice na svetu, Marija Šarapova, Garbinje Muguruza i Dženi Bušar.

Serija ATP i WTA turnira, uglavnom sa tvrdim podlogama je u punom jeku, pa je red i da odaberemo nekoliko interesantnih parova koji bi mogli da osvanu na tiketima. Napominjemo da se većina turnira igra u Severnoj Americi, tako da su i termini mečeva noćni.

Izabrane vesti

ŠARAPOVA - CURENKO 1S 1, KVOTA 1,50 

Kao što i dolikuje, krećemo sa damama, to jest sa velikim, prestižnim takmičenjem Premier 5 WTA kategorije (pandan ATP matersima) u Stenfordu. A tamo večeras na teren izlazi Marija Šarapova protiv Ukrajinke Lesije Curenko. Treba očekivati zanimljiv susret koji bi mogao da potraje. Curenko je u prilično dobroj formi, dok se Maša tek vratila nakon pauze zbog povrede.

MUGURUZA - DEJ H 1 (-5,5), KVOTA 2,03 

Posle tipa kod kojeg bi trebalo razmisliti na koga odigrarti, sledi jedan fiks. A njega bi trebalo da potvrdi aktulena šampionka Vimbldona, Garbinje Muguruza od koje očekujemo lak posao protiv američke tinejdžerke Kajle Dej, trenutno 129. na svetu. Istina, 17-godišnja Amerikanka je namučila ove godine u Indijan Velsu Špankinju, ali je ova tada imala problema sa formom.

MEKHEJL - BUŠAR TS 3, KVOTA 2,35 

Poslednja iz ovog "trija lepotica" koja bi predlažemo za tiket je atraktivna Dženi Bušar koja u Vašingtonu igra drugo kolo protiv Kristine Mekhej. Amerikanke nešto bolje plasirana na WTA lestvici, pa i verujemo da ima veće šanse za trijumf nad mušičavom Kanađankom. Ovde bi ipak izbegli konačan ishod i probali sa većim brojem gemova ili setova.

RAONIĆ - MAJU VG 1, KVOTA 2,25 

U istom gradu, na istom turniru takmiče se i muškarci. Prvi nam je pažnju skrenuo duel Miloša Raonića i Nikole Majua. U pitanju su dva moćna servera, s tim da je kanadski Crnogorac daleko bolji igrač. Adut je jasan, pa zato zbog kvote (2,25) biramo igru da će više gemova biti u prvom nego u drugom setu.

DIMITROV - EDMUND KI 1, KVOTA 1,40 

Drugi par iz prestonice SAD koji smo odabrali je Grigor Dimitrov - Kajl Edmund. Biće to prvi susret između 11. i 41. igrača sveta i prilika da Bugarin pokaže da je bolji. Ali ne bez pomuke.

BERDIH - SANTILJAN UG MANJE (-20,5), KVOTA 1,95 

Iz Meksika, to jest iz čuvenog letovališta Los Kabos stiže nam jedan fiks, a to je meč između Tomaša Berdiha i kvalifikanta iz Australije, Akire Santiljana, 168 na svetskoj listi. Pobeda Čeha se ne dovodi u pitanje, i to veoma brza i veoma ubedljiva.

ŠTRUF - BELUČI KI 2, KVOTA 2,11 

Za kraj tu su i obračuni u Alpima, tačnije Kicbilu gde se održava poslednji od ovosezonske serije evropskih takmičenja koji se igraju na šljaci. Što treba uzeti pri odabiru parova i igara u obzir, jer svi znamo da je igranje na toj podlozi specifično. A mi smo za danas izdvojili susret između Tomaža Belučija i Jana Lenarda Štrufa, što če im biti prvo odmeravanje. Trebalo bi imati na umu da je Brazilac majstor za šljaku i da to što je Nemac nešto bolje plasiran na ATP praktično nevažno.

(foto: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeMarija ŠarapovaEženi Bušarbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara