Tri šestice ili beninska haubica?

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.01.19. | 09:35

Bolu otpustio trenera, Elazig u finansijskim problemima, Istanbul pred teškim izazovom

Možda drugoligaški turski fudbal na prvi pogled nije previše interesantan i atraktivan, ali kada pored sebe imate čoveka koji je dobro upućen u materiju, i te kako može da se isplati ukoliko poneki meč i ove lige stavite na tiket. Takođe, ima tamo i zanimljivih glava. S obzirom na to da su prvi mečevi već u 11.30, odmah ćemo preći na posao...

Slavko Perović, nekadašnji napadač Crvene zvezde, Napretka i Rada, poseduje bogato iskustvo kada je reč o turskom fudbalu i treba ga pažljivo slušati. Trenutno brani boje Istanbula. Evo šta je rekao za TIP Novosti o današnjim mečevima 19. kola:

Izabrane vesti

DENIZLI – ADANA D. GG
Drugoplasirani Denizli dočekuje Adanu koja se nalazi na sredini tabele, pa je logično što ima ulogu favorita. Međutim, Perović se ovde pre opredelio za golove. Ima i zašto. Dres Adane nosi napadač iz Benina Mikael Pote, trenutno drugi strelac lige sa devet golova. Reč je o bivšem članu Nice, APOEL-a, Omonije, Dinamo Drezdena... Sa druge strane, zanimljivo je da su trojica ofanzivaca Denizlija Akjuz, Alkurt i Čalik postigli po šest golova. 
"Obe ekipe imaju dobre napadače. U međusobnom duelu, trebalo bi barem jednom da pogode metu."

BOLU – ELAZIG 1
Iako je burno u redovima Bolua i Elaziga, Perović ovde ipak daje prednost domaćinu. Verovatno zato što bi smena trenera mogla da odradi posao u smislu šok-terapije...
"Bolu je već posle prvog poraza uručio otkaz treneru. Međutim, njegovog naslednika na debiju očekuje lak posao, jer je Elazig pritisnut finansijskim problemima postao jedna od najslabijih ekipa u ligi."

Perovića i drugove očekuje težak dvoboj sa Gacijantepom, ali Istanbul u poslednje vreme odlično igra kod kuće, tradicionalno ume da izađe na kraj sa današnjim protivnikom, pa je kec realna opcija. 

Opširnije čitajte u štampanom izdanju lista TIP Novosti. 

TURSKA 2 - 19. KOLO:

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Turska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara