""
""

Tri kineska kluba obasipaju Alvesa parama i ugovorom od 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 13:43

Brazilac na slatkim mukama

Kroz more spekulacija koje su se poslednjih sedmica pojavljivale o interesovanju kineskih klubova za igrače sa evropskog tla danas se izdvojila jedna o čijim će se detaljima voditi posebna računica do kraja zimskog prelaznog roka. Naime, kako javljaju italijanski mediji, ali i Frans fudbal, Danija Alvesa jure tri kineska kluba, spremna da mu ponude čitavo bogatstvo!

Izabrane vesti

Spekuliše se o tome da Alvesa traže Hebej Fortun, Šangaj SIPG i Tjenđin Kvanđijan, a da je trenutno potpisu najbliži Portugalac Andre Vilas-Boas, za koga već igraju trojica brazilskih igrača - Elkerson, Hulk i Oskar. Nekadašnji menadžer Čelsija, Porta i Zenita je brazilskom veteranu spremio dvogodišnji ugovor vredan 20.000.000 evra, odnosno 10.000.000 evra po sezoni. 

Alves se tek nedavno vratio u prvi tim Juventusa posle preloma fibule u novembru, a ugovor sa Starom damom važi mu do juna 2018. godine. 

Sve informacije sa transfer pijace možete naći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AŠangaj SIPGJuventusItalijaHebejEvropaDani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara