""
""

Tresla se Sevilja, rodili se “krompiri“! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.15. | 22:28

A poslednji put ovakav golgeterski post u sudaru velikih rivala zabeležen je 10. februara 2007. godine, takođe na stadionu Betisa

Mnogo buke, a golova nigde. Gotov je još jedan derbi Seviljano, ali na stadionu Benitov Viljamarin ni Betis, ni Sevilja nisu bili raspoloženi da tresu mreže u utakmici 16. kola Primere.

Izabrane vesti

A poslednji put ovakav golgeterski post u sudaru velikih rivala zabeležen je 10. februara 2007. godine, takođe na stadionu Betisa.

Teško da neko može da bude zadovoljan ovakvim ishodom, jer su obe ekipe ostale negde u sredini tabele, s tim što je Sevilja ipak korak više ka mestu koje vodi u Evropu sledeće sezoone.

Najbolju šansu na utakmici imao je napadač Sevilje Kevin Gameiro i to 48. minutu, kada je izašao sam ispred Antonija Adana, ali je Betisov čuvar mreže reagovao poput mačke.

Daleko od toga da su zeleno-beli večeras bili u podređenom položaju, ali nisu baš prikazali igru kakvu očekujete od domaćina u jednom ovakvom gradskom derbiju.

A malo je sudara gradskih rivala kao što je to ovaj u Sevilji, mada  poslednjih godina i nema toliko incidenta kao prethodnih decenija.

Kako bilo, Sevilja je pre i posle šanse Gameira delovala kao konkretnija ekipa, a ko zna kako bi se utakmica odvijala da šut Jevhene Konopljanke u 45. minutu nije bio izblokiran.

Gameiro je još u 11. minutu mogao da donese prednost Sevilji, ali nije mu se dalo da zatrese mrežu.

A kako su tek zanemeli navijali na Benito Viljamarinu, kada je Hoze Antonio Rejes izveo slobodan udarac sa 20-ak metera, a lopta prohujala pored leve stative.

PRIMERA - 16. KOLO

Subota:
Valensija - Hetafe 2:2 (2:2)
/Alkaser 15, Santi Mina 35 - Sarabia 10, Lafita 22/

Espanjol - Las Palmas 1:0 (0:0)
/Kaisedo 67/

Betis – Sevilja 0:0

22.05: Deportivo - Eibar

Nedelja:
16.00: Real Madrid - Valjekano
18.15: Sosijedad - Viljareal
18.15: Granada - Selta
18.15: Bilbao - Levante
20.30: Malaga - Atletiko Madrid

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraKevin GameiroBetisAntonio Adan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara