""
""

Treneri u Partizanovoj školi podigli glas: Prodali su igrače za preko 50 miliona evra, a nema za naše plate!

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.12.14. | 14:27

Zaposleni u omladinskoj školi ogorčeni ponašanjem uprava koja nije ispunila obećanja i dodali da njihov potez nema veze sa izbornom skupštinom

Bura u Partizanu nikako se ne smiruje poslednjih dana. Posle zaposlenih u sportskom centru Teleoptik koji su danas stupili u štrajk, nešto blaže saopštenjem su reagovali i treneri zaposleni u omladinskoj školi crno-belih kojima klub takođe duguje plate.
"Poslednjih 10 godina klub je na prodaji igrača iz škole zaradio preko 50 miliona evra, tako da se slobodno može reći da je, u ovim teškim vremenima, škola praktično  i održala klub. Nažalost, čelnici našeg kluba omladinsku školu hvale samo kada je to njima potrebno, u javnim nastupima ili na izbornim skupštinama, kada treba da se dobije još jedan mandat i tu školu, koja je zvanično druga u Evropi, po tretmanu ljudi koji u njoj rade, postavili su na poslednje mesto“, navodi se u saopštenju.

Izabrane vesti

Saopštenje je potpisalo 26 zaposlenih, među kojima je i direktor omladinske škole Momčilo Vukotić. Tu su još i Nedeljko Kostić, Dragan Šušnjar, Nikica Klinčarski, Darko Tešović, Slađan Šćepović, Ilija Zavišić, Igor Spasić, Zoran Đurić i Zvonko Živković.
"Plate se ne primaju mesecima i to je postalo normalno, a nagrade,  koje trenerima pripadaju shodno ugovorima sa klubom, nisu isplaćene više od tri godine i sve pod izgovorom da novca nema. Pritom, novca, za sve ove godine, ima za isplate otpuštenim igračima, bivšim trenerima, bivšim sportskim direktorima, raznim menadžerima i ko zna kome sve, samo nema za one koji regrutuju, proizvode, edukuju i treniraju buduće prvotimce i reprezentativce“, upozorili su oni.

Potpisnici su poručili da su sa čelnicima kluba razgovarali nekoliko puta u prethnodnom periodu, ali da nisu ispunili nijedno obećanje.
"Žao nam je što smo prinuđeni da se oglasimo na ovakav način, ali su svi drugi pokušaji da se reše naši problemi ostali bez odjeka“, istakli su zaposleni.

Treneri u Partizanovoj školi poručili su i da njihov današnji nastup nastup nema nikakve veze sa izbornom skupštinom kluba zakazanom za 16. decembar, jer deluju isključivo u interesu crno-belih.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Momčilo VukotićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara