"Mačvan, Marjanović i Pavlović"
"Mačvan, Marjanović i Pavlović"

Treneri i navijači rekli svoje: Marjanović, Pavlović i Mačvan u idelnom timu ABA lige

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.04.15. | 13:12

Centar Crvene zvezde osvojio ubedljivo najviše glasova stručnjaka

Mačvan, Marjanović i PavlovićNema boljeg igrača ABA lige od Bobana Marjanovića, saglasni su treneri timova regionalnog takmičenja i navijači. U idealnom timu nalaze se još košarkaši Partizana Aleksandar Pavlović i Milan Mačvan, Malkom Armsted iz Krke i Suad Šehović iz Budućnosti.

Glasovi navijača i trenera su vrednovani po 50 odsto, a stručnjaci timova ABA lige su ubedljivo najviše glasova u izboru najboljeg košarkaša dali centru Crvene zvezde – čak 83 odsto. Pavlović je dobio više od polovine glasova trenera, a 37 odsto navijača je izabralo njega na poziciji trojke, ovo priznanje bivši NBA košarkaš je zaradio prosekom od 13,3 bodova, 3,5 skokova i 1,9 asistencija po meču. Otkako je on došao u Partizan crno-beli su izgubili samo tri od 15 odigranih utakmica.

Izabrane vesti

Mačvan je dobio 58 odsto glasova trenera, a i skoro polovina navijača ga je uvrstilo u svoju idealnu petorku, a nekadašnji košarkaš Hemofarm je dominirao pod obručom sa prosečno 7,2 skoka po meču, više i od Marjanovića koji je beležio 6,9 skokova u proseku.

Armsted je na mestu plejmejkera pobedio Markusa Vilijamsa, dok je Šehović na poziciji beka dobio više glasova od Dragana Milosavljevića.

Polufinalna serija ABA lige, u kojoj se sastaju Crvena zvezda - Partizan i Budućnost - Cedevita, počinje 14. aprila.

(FOTO: Action images)


tagovi

Suad ŠehovićSrbijaFK PartizanMilan MačvanMalkom ArmstedJadranska ligaFK Crvena zvezdaBoban MarjanovićAleksandar PavlovićABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara