""
""

Trener Monpeljea: Šta mi fali, dobar sam kao Murinjo ili Bijelsa

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 18:47

"Skromna" izjava Rolana Kurbisa koji misli da kolege iz bogatijih i jačih klubova često kukaju bez valjanog razloga

Kažu da je skromnost vrlina, ali izgleda da trener francuskog Monpeljea Rolan Kurbis ne smatra tako. Kako drugačije objasniti izjavu da sebe smatra podjednako kvalitetnim stručnjakom kao što su to Žoze Murinjo ili Marselo Bijelsa.

Kurbisu i Monpeljeu ide pristojno ove sezone, ekipa sa juga Francuske je trenutno šesta na tabeli.
"Kada sam došao u Monpelje godinu i po posle osvajanja titule, ekipa se raspadala. Nedostajala nam je odbrana, golova nije bilo nigde, a samopouzdanje je potpuno palo. Sada smo šesti. Pitajte predsednika Monpeljea da li bi Murinjo napravio bolji posao od mene. Nisam siguran", rekao je Kurbis za Parizijen.

Izabrane vesti

On je naveo i da mu je smešno kada treneri poput Murinja, koji rade u bogatim i moćnim klubovima, "kukaju" kako im nedostaju igrači.
"Čuo sam Murinja, čiji tim je primio pet golova od Totenhema i četiri od Bredforda, da mu fale dva ili tri kvalitetna igrača. Toliko sam se smejao posle da me je zaboleo stomak", slikovito je Kurbis "pecnuo" poznatijeg kolegu.

Kada je u pitanju trener Marselja, Bijelsa, kojeg francuski mediji često hvale kako je ekipu na iznenađenje mnogih pretvorio u kandidata za titulu, Kurbis je rekao:
"Ne razumem zašto ga hvale baš toliko. Marselj je u jednom trenutku imao sedam bodova prednosti u prvenstvu i to je sada izgubio, a u oba kupa je ispao već u početnoj fazi. Zato, nemam na čemu da im čestitam", dodao je Kurbis.

 (FOTO: Action Images)


tagovi

Rolan KurbisMonpeljeLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara