""
""

Trener Dile Gori za MOZZART Sport: Samo da damo jedan gol Partizanu…

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.15. | 16:53

Milovan Matijašević, naš čovek u stručnom štabu gruzijskog prvaka svestan kvaliteta crno-belih, ali uverava da će gosti parirati na planu trčanja

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv gruzijskog prvaka Dila Gori, a kondicioni trener kluba koji se prvi put u istoriji okitio šampionskom titulom, Milovan Matijašević ističe da očekuje izuzetno tešku utakmicu.
Pošto sam iz Srbije i poznajem prilike u našem fudbalu očekujem izuzetno tešku utakmicu“, kaže za Matijaševć za MOZZART Sport i dodaje. „Prilikom žreba nismo imali sreće, znam kakve su ambicije i želje crno-belih. Kvalitetniji su od nas, finansijski i igrački potkovaniji, bolji na tehničko-taktičkom planu, imaju bolju školu fudbala…“.

Matijašević, ipak, veruje da nije sve izgubljeno.
Kondiciono smo dobro pripremljeni i tu ćemo parirati rivalu. Ponavljam, tehničko-taktički smo inferiorniji. Mada nismo ravnopravni očekujem pozitivan rezultat koji bi nam dao određene šanse u revanšu. Najbitnije da smo svi spremni, svi zdravi i bez povreda“.

Izabrane vesti

Dila Gori je od prošle sedmice u Beogradu, minulih dana trenirala je na stadionima Sinđelića i Čukaričkog.
Bili smo u Turskoj dve sedmice, odigrali smo tri kontrolne utakmice. Sad smo imali razumevanje od strane Čukaričkog, dobili smo termine za treninge i imali smo odlične uslove za rad. Cilj je da jednom zatresemo mrežu Partizana, da ostvarimo pozitivan rezultat i da se nadamo najboljem u revanšu”.

Matijašević se pribojava domaće atmosfere na stadionu u Humskoj.
„Naravno, prednost domaćeg terena je evidentna, pribojavamo se i crno-belih brzanjaca, ali i iskusnih Ilića, Babovića i ostalih, ali i mi smo angažovali pojačanja iz Rubina, Krasnodara, Ukrajine i jednog reprezentativca Gruzije”, otkrio je Milovan Matijašević.

Kondicioni trener Dila Gori već je četiri godine u Gruziji.
„Tri sezone sam bio u Metalurgu Rustavi, godinu dana u sadašnjem klubu, produžio sam saradnju na još jednu sezonu, a sa našim mladim šefom stručnog štaba imam odličnu saradnju“, zaključio je Matijašević koji je tokom igračke karijere igrao za Mladost, Borac, Komgrap, Rakovicu i Žarkovo, a kao trener se dokazivao u Guči, Lučanima i Metalurgu.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanMilovan MatijaševićLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaGruzijaEvropaDila Gori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara