"VELIČKO KAPLANOVIĆ I DIJEGO SIMEONE"
"VELIČKO KAPLANOVIĆ I DIJEGO SIMEONE"

Trener Čukaričkog posetio Atletiko

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.16. | 14:09

Veličko Kaplanović pun utisaka iz španske prestonice

VELIČKO KAPLANOVIĆ I DIJEGO SIMEONETrener kadetske selekcije Čukaričkog Veličko Kaplanović nedavno je na poziv svog bivšeg igrača Stefana Savića bio u poseti Atletiko Madridu.
"Otputovao sam u Madrid po završetku prvog dela prvenstva kadetske lige, krajem novembra. Bio sam tamo nedelju dana i nosim najpozitivnije utiske. U Atletiko Madridu sam bio u prilici da gledam treninge prvog tima, kao i da razgovaram sa trenerom dve ekipe mlađih timova. Dobio sam plan rada njihove omladinske i kadetske selekcije, pa ćemo videti da li nešto slično možemo i mi da primenimo u Čukaričkom", rekao je Kaplanović za sajt Čukaričkog. 

ANTOAN GRIZMAN I VELIČKO KAPLANOVIĆ

Izabrane vesti

Pojasnio je da je Stefana Savića trenirao skoro četiri godine u BSK Borči, gde je njegov igrač došao u kadetskom uzrastu, a da je sad bio u prilici da na njegov poziv vidi kako radi jedan od najboljih trenera Evrope, Dijego Simeone iz Atletiko Madrida. 
"Zahvaljujući Stefanu imao sam priliku da vidim i razgovaram sa Simeoneom. Gledao sam kako se oni pripremaju za utakmicu i to je bilo veliko iskustvo za mene. Bio sam na utakmicama Atletika protiv Reala i PSV", naveo je Kaplanović

VELIČKO KAPLANOVIĆ I STEFAN SAVIĆ

On se prisetio rada sa Stefanom Savićem i konstatovao da sve što se tom fudbaleru dešava u karijeri nije slučajno.
"Živeo je za fudbal kao mlad igrač i danas se bavi fudbalom na isti način. Njemu ništa nije moralo da se kaže dva puta, a na isti način se i danas bavi sobom i siguran sam da će mu karijera ići uzlaznom putanjom", podvukao je Kaplanović.

Kadeti Čukaričkog su na polusezoni posle 17 odigranih utakmica treći na tabeli u svoj ligi. Imaju 41 bod, 13 pobeda i po dve nerešene i izgubljene utakmice. Ispred njih su na tabeli prvoplasirani Partizan sa 48 i Crvena zvezda sa 42 boda.

(FOTO: www.fkcukaricki.rs)


tagovi

Veličko kaplanovićSuperligaStefan SavićŠpanijaPrimeraEvropaDijego SimeoneČukaričkiAtletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara