""
""

Transfer Mudrinskog u Čukarički pred pucanjem: Zašto Spartak neće da plati PDV?

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.17. | 16:25

Porodica mladog napadača na iglama, tvrde da je pravda na njihovoj strani

Čekalo se samo da Ognjen Mudrinski potpiše ugovor sa Čukaričkim i da se stavi na raspolaganje treneru Brđana Nenadu Lalatoviću. Klub sa Banovog brda je pristao da aktivira otkupnu klauzulu za snažnog napadača i da na račun Subotičana uplati 200.000 evra. Delovalo je da će svi biti srećni i zadovoljni.

Do danas. A onda su čelnici Spartaka, predvođeni prvi čovekom kluba Draganom Simovićem odlučili da spuste rampu. I to iz bizarnog razloga. Naime, oni ne žele da plate obavezni PDV poraz koji u ovom slučaju iznosi 20.000 evra.

Izabrane vesti

Čukarički smatra da je to dužnost rukovodstva Golubova, tako da su već uspešni pregovori zapali u ćorsokak. Mladi napadač je na iglama, kao i kompletna porodica Mudrinski. Posebno, jer se ne ugovoru između Ognjena i Spartaka jasno vidi da je nekadašnji član Crvene zvezde slobodan ukoliko neki klub donose ponudu od 200.000 evra.

Ne pominju se porezi, menadžerske provizije i ostali troškovi.

Veruju u porodici Mudrinski da će na razum pobediti, iako je otac Radoslav počeo da gubi strpljenje. O tome svedoči SMS poruka koju je poslao prvom čoveku Subotičana Draganu Simoviću.
„Kunem ti se u dva sina da si nam rekao da je Ognjen slobodan ako neko uplati 200.000 evra i da ti treba da platiš porez državi, FSS i procente menadžerima. Rekao si nam i da Ognjen ima 10 posto od obeštećenja. Zakuni se u decu da nam tako nisi rekao. Uvredio si me, jer se igraš sa sudbinom sina. Bio sam ubeđen da si pravi gospodin, čovek koji razume situaciju“, napisao je bivši centarfor Bečeja Radoslav Mudrinski u poruci namenjenoj prvom čoveku Spartaka.

Ostao je, zasad, bez odgovora. Loptica je u dvorištu Subotičana.

 


tagovi

Ognjen MudrinskiEvropaDragan SimovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara